9 Kişinin Katili Her Yerde Aranıyor - Son Dakika
3. Sayfa

9 Kişinin Katili Her Yerde Aranıyor

9 Kişinin Katili Her Yerde Aranıyor

Gaziantep'te kendisini terk edip barışma talebini reddeden eşiyle 8 akrabasını öldürüp kaçan 25 yaşındaki Yusuf Taş'ın bulunması için güvenlik güçleri çalışmalarını sürdürüyor.

09.02.2016 15:35  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, kendisini terk edip barışma talebine olumsuz yanıt veren eşi ile sekiz akrabasını öldürüp kaçan 25 yaşındaki Yusuf Taş'ın bulunması için polis ve jandarma ekipleri çalışmasını sürdürüyor. Birçok noktaya operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, Yusuf Taş'ın gidebileceği her yeri didik didik arıyor.

ÖZEL BİR EKİP KURULDU

Herkesi şoke eden cinayetlerin ardından Yusuf Taş'a ulaşmak için, polis ve jandarmadan oluşan özel bir ekip kuruldu.

GİDEBİLECEĞİ GÜZERGAHLARDAKİ KAMERALAR İNCELENDİ

Tehdit edilen yakınlarını koruma altına alan özel ekip, Yusuf Taş'ın iletişim kurduğu, telefonla konuştuğu veya tanıdığı herkesin bilgisine başvurdu, gidebileceği güzergahlardaki kameraları inceledi ancak herhangi bir sonuca ulaşamadı.

SURİYE'YE KAÇABİLİR

Güvenlik güçlerinin peşine düşmesinin ardından telefon kullanmayan Yusuf Taş'ın, Suriye'ye kaçma ihtimaline karşı sınır birlikleri de alarm durumuna geçirildi.

ÇOCUKLARIN TEDAVİSİ YOĞUN BAKIMDA SÜRÜYOR

Öte yandan Yusuf Taş'ın ilk olarak gittiği ve dört kişiyi öldürdüğü Düztepe Mahallesi'ndeki evde yaralanan ölen eşinin teyzesi Şenel Çakmak'ın çocukları 15 yaşındaki Melisa ile 11 yaşındaki Mehmet Can Çakmak kardeşlerin tedavisine ise yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa 9 Kişinin Katili Her Yerde Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • lazo..: ASIN GİTSİN BUNU..YAŞAMASI BİLE İNSANA DOKUNUYOR.. 68 0 Yanıtla

Advertisement