9 Kişinin Yaralandığı Mahallelere 400 Polisle Operasyon - Son Dakika
Güncel

9 Kişinin Yaralandığı Mahallelere 400 Polisle Operasyon

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri'nin bu sabah Maltepe Gülsuyu ve Gülensu Mahalleri'nde düzenlediği operasyona 400 polis katıldı.

13.08.2013 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri'nin bu sabah Maltepe Gülsuyu ve Gülensu Mahalleri'nde düzenlediği operasyona 400 polis katıldı.

Yapılan baskınlarda 7 kişi gözaltına alınırken bir miktar uyuşturucu ve 2 tabanca ele geçirildi. Tabancaların, geçtiğimiz günlerde Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde 9 kişinin yaralanması olaylarında kullanılıp kullanılmadığı araştırılıyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Yurtiçi Uyuşturucu Şebekeleriyle ile Mücadele Büro Amirliği ekipleri'nin sabah erken saatlerde Maltepe, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde düzenlediği operasyona yaklaşık 400 polis katıldı. Operasyona Organize, Çevik Kuvvet, Özel Harekat ve Havacılık Şube Müdürlükleri ekipleri de destek verdi. 3 ayrı adrese düzenlenen baskınlarda 7 kişi gözaltına alındı. Baskınlar sırasında bir polis helikopteri de havadan destek verdi. Yapılan aramalarda ise, bir miktar uyuşturucu ile 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

TABANCALAR KRİMİNALE GÖNDERİLECEK

Operasyonun yapıldığı Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde geçtiğimiz hafta 9 kişi bacaklarından vurularak yaralanmıştı. Ele geçirilen tabancaların, bu olaylarda kullanılıp kullanılmadığının belirlenmesi için incelenmek üzere Kriminal Şube Müdürlüğü'ne gönderileceği öğrenildi. Öte yandan operasyonların devam ettiği ve gözaltı sayısının da artabileceği belirtildi.

HA (TT) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 9 Kişinin Yaralandığı Mahallelere 400 Polisle Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement