9'uncu Uluslararası Kırantepe Yamaç Paraşütü Ödül Töreni Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

9'uncu Uluslararası Kırantepe Yamaç Paraşütü Ödül Töreni Gerçekleşti

9\'uncu Uluslararası Kırantepe Yamaç Paraşütü Ödül Töreni Gerçekleşti

9. Uluslararası Kırantepe Yamaç Paraşütü Festivali düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

10.09.2014 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

9. Uluslararası Kırantepe Yamaç Paraşütü Festivali düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Ödül törenine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da katıldı. Türkiye dahil 5 farklı ülkeden toplam 80 paraşütçünün katıldığı törende Vali Coş tüm masaları gezerek paraşütçülerle sohbet etti. Vali Hüseyin Avni Coş, yamaç paraşütü festivali vesilesiyle şehrimize misafir olan tüm sporculara, "Ülkemize ve Sakaryamıza hoşgeldiniz" dedi.

Ödül törenine ailesi ile birlikte katılan Mehdi Ghods isimli yamaç paraşütçüsüne festivalle ilgili düşüncelerini soran Vali Coş'a Mehdi Ghods, Sakarya'yı çok sevdiklerini, bölgenin özellikle yamaç paraşütü etkinliği için son derece güzel ve uygun bir coğrafyaya sahip olduğunu söyledi. Misafir sporcularla sohbetinde Vali Coş'a festival koordinatörü Muhammed Şirali eşlik etti. Şirali, Vali Coş'a festivale katılan paraşütçülerin yanı sıra organizasyon ile ilgili de bilgi verdi.

Yoğun programları dolasıyla ödül törenine katılamayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ali ihsan Yavuz da gönderdikleri telgraflarla yamaç paraşütü festivalinde düzenlenen yarışmalarda ödül alan sporcuları tebrik etti. Gecede kısa bir konuşma yapan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Uluslararası Serdivan Kırantepe Yamaç Paraşütü Festivali'nin, Sakarya'nın yanı sıra çevre iller için de önemli bir kazanım olduğunu ifade ederek, vatandaşların sadece festival zamanı değil yılın geri kalan aylarında da bu alandan faydalandıklarını belirtti. Alemdar bu vesileyle 9'uncucusu düzenlenen yamaç paraşütü festivalinin başlamasına öncülük eden başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ettiğini söyledi.

Organizasyon için yurt içi ve yurt dışından gelen tüm yerli ve yabancı sporculara teşekkür eden Yusuf Alemdar, "Gönlümüzden geçen bu bölgeyi uçuş merkezi yapmak. 12 ay boyunca mevsim şartlarına göre vatandaşlarımızın uçmasını sağlamak. Bunun için de gerekli planlarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde bu organizasyonların daha güzellerini ve iyilerini yapacağız" diye konuştu.

Festival süresince yapılan yarışmalar neticesinde dereceye giren sporculardan birinci Yasen Neychev'e ödülünü Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş verirken, ikinci Hosseın Abbasgholızade'ye Serdivan Kaymakamı Ramazan Şahin, üçüncü Amın Hazına'ya ise ödülünü Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar verdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 9'uncu Uluslararası Kırantepe Yamaç Paraşütü Ödül Töreni Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement