92 Yaşındaki Kapıcının 6 Milyon Dolar Mirası Çıktı - Son Dakika
Güncel

92 Yaşındaki Kapıcının 6 Milyon Dolar Mirası Çıktı

ABD'de kapıcılık yapan ve çevresinde yoksul biri olarak tanınan sıkı borsacı 92 yaşındaki Ronald Read 6 milyon dolar servet bıraktı.

22.03.2015 14:27  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da sokaklarda yaşayan ve Poşetli Dede olarak bilinen ve son olarak bir otobüsün altında kalarak can veren Mehmet Keleş'ten geriye 1 milyon 85 bin TL miras kalmıştı.
ABD'de ise benzer yaşam süren Ronald Read da sokaklarda hayatını kazanmasa da ölümünden sonra hesaplarında 6 milyon dolarlık (Yaklaşık 15,5 milyon TL) servet çıktı.

17 YILDIR KAPICILIK YAPIYORDU

Çevresinde fakir biri olarak bilinen Read, 25 yıl bir benzincide çalışmış. Son 17 yıldır da kapıcılık yaparak geçimini sağlamış. Avukatı onun çok tutumlu olduğunu yırtılan bir giysisini bile atmayıp çengelli iğnelerle tutturarak giyinmeye devam ettiğini söyledi.

SIKI BORSACIYMIŞ

Avukatı Laurie Rowel, Ronald Read'ın milyoner olduğunu ancak bunu kimsenin bilmediğini belirterek "Borsaya yaptığı yatırımlar zamanla çok kazanç getirdi. Çok akıllı bir yatırımcı olduğu öldükten sonra ortaya çıktı. Oldukça tutumlu biriydi. Park parası vermemek için şehirde otomobil bile kullanmıyordu." dedi.

TEK VARİSİ ÜVEY OĞLU

Tek varisinin Philip Brown adında bir üvey oğlu olduğu öğrenilen Read'ın servetinden Philip'e pay bırakıp bırakmadığı ise bilinmiyor.

92 Yaşındaki Kapıcının 6 Milyon Dolar Mirası Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 92 Yaşındaki Kapıcının 6 Milyon Dolar Mirası Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • mrt.şhn.: iyi araştırsınlar bi türklük varır bu adamda 11 2 Yanıtla
  • PARA hastası: git bari insanlar faydalansın çocuk okut yoksula ver.yemiyon cimri herif .bizimde vekillerimiz hep mağduruz diyor gerçi varlıkta yokluk ne kötü... 10 0 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Kime ne bundan? 6 3 Yanıtla
  • CÖMERT ALİ: AMERİKAN KIROSU BUDA 6 2 Yanıtla
  • haktan yana: Muslumanca yasamayi nasip etsin rabbim hepimize 6 2 Yanıtla
  • Tosun AĞA: Mezarda yer pinti gebermiş yinede kimseye faydası olmamış 7 1 Yanıtla
  • NURAY: OEMLI OLAN YASARKEN YASAMAK ELIMIZDEKININ KIYMETINI BILMEK VE INSAN GIBI ALLAHA YAKIN YASAMAK NEZAMN OLUCEYMIZ BILINMEZ OYUZDEN HAYATIN GUZELLIYINI YASAMAK LAZIM 7 1 Yanıtla
  • Razz19: Videoda 8 milyon dolar diyor ama haberde 6 milyon dolar yazmışlar nereye gitti 2 milyon dolar Yoksa burdada mı bir iş dönüyor. . . 7 1 Yanıtla
  • AZRAİLİN YAKIN AKRABASI YILDIZ MELEK: ÖBÜR TARAFTA VERİRLER SANA SOPAYI ABDLİ CİMRİ PİNTİ DAYI 5 3 Yanıtla
  • KAMİL: ah be güzel abicim bu paranın birazını sen yeseydin birazınıda çaresiz ihtiyacı olan insanlara hayır yapsaydın daha güzel olmazmıydı? o insanların hayır duasını alırdın ahirette sana faydası olurdu. bilemeyiz tabi ki bunu. Belkide bu paradan daha fazla hayır yapmışsındır. 5 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement