A Milli Basketbol Takımı'na "Weyergans" Desteği - Son Dakika
Güncel

A Milli Basketbol Takımı'na "Weyergans" Desteği

Weyergans ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü almasının ardından, ülke genelinde önemli projelere imza atmaya başladı.

30.07.2015 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beklentilerin ötesinde çeşitliliğe sahip ürünleri ile dünyanın her coğrafyasında güvenilir, kaliteli üretimi ve servisi sayesinde tüm sosyal paydaşları için makul fiyatlarla fayda üreten ve medikal sağlık sektörüne yönelik çözümleri ile fark yaratan Nurel Medikal, damar rahatsızlıkları için uzay teknolojisi ile çalışan ve sporcu sağlığı ile fiziksel rehabilitasyon konusunda, dünyanın en etkin çözümlerini sunan Weyergans ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü almasının ardından, ülke genelinde önemli projelere imza atmaya başladı.

Nurel Medikal, Avrupa Basketbol Şampiyonası öncesi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren A Milli Basketbol Takımımızda, oyuncuların yoğun tempoda fiziksel olarak kendilerini daha diri hissetmelerine olanak sağlayarak, olası sakatlıklar sonrası sahaya daha hızlı dönebilmelerine yardımcı olan ve oluşan ödemlerin de daha hızlı kaybolmasında etkili olan Weyergans ürünlerinin kullanımıyla ilgili, Türk Milli Takımı'na koşulsuz destek verdi.

Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nın Çeşme Spor Salonu'nda sürdürdüğü hazırlıklar çerçevesinde, takımı ziyaret eden Nurel Medikal - Weyergans İş Geliştirme ve İnovasyon Müdürü Burak Coşkun, Satış Müdürü Murat Uysal A Milli Takım Menajeri Haluk Yıldırım, A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman ve A Milli Takım Doktoru Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu ile bir araya gelerek, Avrupa Şampiyonası öncesi takımımıza başarı dileklerinde bulundu ve kendilerine plaket takdim etti.

A Milli Takımımız, turnuva öncesi hazırlıkları ve Berlin'deki Avrupa Şampiyonası süresince, Vacumed - Vacusport rejenerasyon cihazını oyuncuların kullanımına sunan Nurel Medikal'e katkılarından dolayı teşekkür ederken, oyuncularının imzaladığı Ay Yıldızlı formayı da Burak Coşkun ve ekibine hediye etti.

"Milli Takıma Destek Olmak Gurur Verici"

Sporcu sağlığının korunması ve iyileşmeyen yaralar gibi durumlarda uygulanan medikal rejenerasyon ile omuz tedavileri gibi 3 temel alanda, önemli kazanımlar sağlayan Weyergans ürünlerinin kullanımının yaygınlaştırılması adına, Nurel Medikal olarak önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Nurel Medikal Genel Müdürü Nazmi Şentürk, A Milli Basketbol Takımımıza desteklerinin ilerleyen dönemlerde de süreceğini kaydetti.

Sporcu sağlığına büyük faydaları dokunan Weyergans ürünlerinin, kısa süre içerisinde ülke genelinde kullanımının daha da artacağına inandığını ifade eden Şentürk, Berlin'de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası öncesi, A Milli Basketbol Takımımıza başarı dileklerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel A Milli Basketbol Takımı'na 'Weyergans' Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement