A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Çeşme Kampı - Son Dakika
Spor

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Çeşme Kampı

İspanya'nın ev sahipliğindeki 2014 FIBA Dünya Kupası hazırlıklarına Çeşme'de başlayan A Milli Basketbol Takımı, ilk etap kampını yarın tamamlayacak.

15.07.2014 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'nın ev sahipliğindeki 2014 FIBA Dünya Kupası hazırlıklarına Çeşme'de başlayan A Milli Basketbol Takımı, ilk etap kampını yarın tamamlayacak.

İlçede 10 Temmuz Perşembe gününden itibaren çalışmalarına devam eden A Milli Basketbol Takımı'nın, yarın yapacağı antrenmanın ardından Çeşme'deki hazırlıkları sona erecek.

A Milli Takım'da izinli olan Emir Preldzic ile Ömer Aşık, Ümit Milli Takım'da bulunan Cedi Osman ve ameliyat olan Enes Kanter Çeşme'deki kampta yer almamıştı.

Çeşme kampının ardından İstanbul'da sağlık kontrollerinden geçecek Ay yıldızlı ekip, 21 Temmuz Pazartesi günü toplandıktan sonra 22 Temmuz Salı günü İtalya'nın Bormio kentine gidecek.

Bormio'da 31 Temmuz Perşembe gününe kadar hazırlıklarını sürdürecek A Milli Basketbol Takımı, Dünya Kupası'nda 30 Ağustos'ta oynayacağı Yeni Zelanda maçına kadar İspanya ve Yunanistan ile 2'şer kez olmak üzere Belçika, Kanada, Sırbistan, Arjantin, Finlandiya ve Porto Riko ile hazırlık maçları oynayacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Çeşme Kampı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement