"İyi Bir Takımız, Hedefimiz 2016" - Son Dakika
Güncel

"İyi Bir Takımız, Hedefimiz 2016"

"İyi Bir Takımız, Hedefimiz 2016"

A Milli Futbol Takımı oyuncularından Tarık Çamdal, Dünya Kupasına gidemedikleri için çok üzüldüklerini belirterek, "İyi bir takımız, hedefimiz 2016." dedi.

06.09.2014 00:02  Güncelleme: 00:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Semih KAYA ADAY KADRODAN ÇIKARILDI

A Milli Futbol Takımı oyuncularından Tarık Çamdal, Dünya Kupası'na gidemedikleri için çok üzüldüklerini belirterek, İyi bir takımız, iyi bir hocamız var. Hedefimiz 2016 dedi.

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde İzlanda ile 9 Eylül'de deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarını İskoçya'da sürdüren A Milli Futbol Takımı'nın bugün yaptığı antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan milli futbolcu Tarık Çamdal, çok iyi bir takım olduklarını ve kendilerine güvendiklerini belirterek, şunları söyledi

Takımın motivasyon ve morali çok iyi. İzlanda sert futbol oynayan ve çok koşan bir ekip. Biz de çok iyi bir takımız, kendimize çok güveniyoruz. İstediklerimizi sahaya yansıtırsak, ortaya koyarsak, galip geleceğimizden hiç şüphemiz yok. Böyle organizasyonlara ülke olarak tabii ki katılmak istiyoruz. Hem futbolcular hem de ülkemiz için çok önemli. 2016 Avrupa Şampiyonası hedefimiz, katılmak istiyoruz. Bunun için uğraşıyoruz, çalışıyoruz. Dünya Kupası'na gidemedik ve çok üzüldük. İyi bir takımız, iyi bir hocamız var. Hedefimiz 2016.

Çamdal, Danimarka'yı 2-1 mağlup ettikleri maçı da şöyle değerlendirdi

Çok iyi bir maçtı. İlk yarıda istediklerimizi ortaya koyamadık ama ikinci yarıda olumlu futbolumuzu ve enerjimizi ortaya koyduk ve kazandık.

Galatasaray'a transfer olduğu için mutlu olduğunu ancak şu an sadece milli takıma odaklandığını söyleyen Tarık Çamdal, her iki bek pozisyonunda da kendini emin ve rahat hissettiğini belirtti. Çamdal, İlk zamanlarda sağ bekte oynamayı daha çok tercih ediyordum ancak geçen sene neredeyse sadece sol bekte oynadım. Hoca şans verirse her iki bekte de oynarım dedi.

Milli takıma düzenli olarak çağrılmasının performansı üzerindeki etkisi sorulan Çamdal, Milli takımın bir parçası olmak her futbolcunun bir hayalidir. Tabii ki milli takıma davet edilmekten çok mutluyum. Hocama teşekkür ediyorum. Benim performansım böyle devam ederse uzun yıllar milli formamız altında oynamak istiyorum ifadesini kullandı.

İZLANDA MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

İzlanda ile deplasmanda oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı için İskoçya'nın St. Andrews kentinde kamp yapan A Milli Takım, hazırlıklarını St. Andrews Üniversitesi sahasında yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde TSİ 20.00'de başlayan antrenman, yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma koşusunun ardından sırasıyla koordinasyon, dar alanda kısa pas ve taktik çalışma yapan oyuncular, soğuma egzersizleriyle idmanı tamamladı. Uyluğundaki sakatlık devam eden Hakan Çalhanoğlu ve üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Mehmet Topal, fizyoterapist eşliğinde saha çalışması yaptı.

Antrenmanı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyeleri Arif Koşar ve Cengiz Zülfikaroğlu da takip etti. İdmanın sonunda Terim ve milli futbolcular, antrenmanı izlemeye gelen Melek isimli Down Sendromlu kız çocuğu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

A Milli Takım, yarın TSİ 12.30 ve 20.00'de yapacağı çift idman ile İzlanda maçı hazırlıklarına devam edecek.

TERİM YANARDAĞIN AKTİF OLDUĞUNU BİLİYORUZ. HEPİMİZ BEKLİYORUZ. UEFA BU KONUDA KARAR VERECEK

Bu arada Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, basın mensuplarıyla sohbeti sırasında, İzlanda'daki yanardağ patlaması ve maçın oynanıp oynanmayacağı ile ilgili bir soruya, Yanardağın aktif olduğunu biliyoruz. Hepimiz bekliyoruz. UEFA bu konuda karar verecek yanıtını verdi.

SEMİH KAYA ADAY KADRODAN ÇIKARILDI

A Milli Takım'da sakatlığı bulunan Semih Kaya'nın, yoğun ve hızlandırılmış tedavi programına rağmen 9 Eylül'de oynanacak İzlanda maçına yetişemeyecek durumda olduğu için kadrodan çıkarıldığı bildirildi.

Semih Kaya'nın, A Milli Takım'ın Danimarka ve İzlanda maçları kampının başında yapılan ortopedik muayene ve MRI tetkikleri sonucunda sağ baldır arka adalesinde (Gastrocnemius) Tip 3A yırtık tespit edilmiş ve bunun üzerine hemen tedavisine başlanmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'İyi Bir Takımız, Hedefimiz 2016' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement