A Milli Kadın Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonası'na Bileniyor - Son Dakika
Güncel

A Milli Kadın Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonası'na Bileniyor

A Milli Kadın Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonası\'na Bileniyor

A Milli Kadın Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonası'na bileniyor A Milli Takım Başantrenörü Memnun Şampiyonaya büyük beklentilerle gidiyoruz Şu an en iyi oyunumuzu oynamıyoruz Milli basketbolcu Tuğçe Canıtez Bu sene şampiyonaya çok iyi hazırlanıyoruz Grupta bizi Belarus zorlar Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2015 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor A Milli Takım Başantrenörü Ekrem Memnun, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

05.06.2015 00:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Kadın Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonası'na bileniyor

A Milli Takım Başantrenörü Memnun Şampiyonaya büyük beklentilerle gidiyoruz

Şu an en iyi oyunumuzu oynamıyoruz

Milli basketbolcu Tuğçe Canıtez Bu sene şampiyonaya çok iyi hazırlanıyoruz

Grupta bizi Belarus zorlar

Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2015 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor

A Milli Takım Başantrenörü Ekrem Memnun, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli bir takım olduklarını ve şampiyonaya iddialı bir şekilde katılacaklarını belirterek, Girdiğimiz her yarışmaya kazanmak için girmek istiyoruz. Zaten kazanma kültürü olan bir takım, çok başarılı bir ekip. Ülkemizi çok gururlandırmış bir takım. Dolayısıyla büyük bir sorumluluğumuz var. Beklentiler çok fazla. Ben ilk defa böyle bir ortamda bulunuyorum. Oyuncuların hepsi benden çok daha fazla milli takım tecrübesi olan isimler. Geçmiş dönemlerde kazanılan başarıların da tesadüf olmadığını gördüm. Hepsinin altında bir sebep yattığını gördüm. Milli takımda oynamanın anlamını bilen oyunculardan kurulu bir takım. Daha önce yaptıkları büyük başarılarda, bu karakter, büyük mücadele ve inancı görüyorum. Konsantrasyonu üst seviyede bir takım. Ben 3 haftadır takımın başındayım. Yeni düzen ve anlayış bakımından oyuncular ve benim için kolay olmadı. Ama adapte olmak için çok çok çaba sarfettiler. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Umarım bu çabanın karşılığını da alacağız. Kolay bir turnuva değil. Herkes iddialı bir takımla gidiyor. Biz de iddialı bir takımla gidiyoruz. Ufak tefek takıma değişiklikler yaptık dedi.

ŞU AN EN İYİ OYUNUMUZU OYNAMIYORUZ

Göreve yeni gelen Memnun, sistem değişikliği nedeniyle tam olarak istenilen performansa ulaşamadıklarını ifade ederek, Şu an en iyi oyunumuzu oynayamıyoruz. Benim hayal ettiğim, oynayabileceğimizi düşündüğüm en iyi oyunumuzdan biraz uzaktayız. Bunu çok da normal buluyorum. Yeni şut anlayışı, savunma anlayışı gibi değişimler yaptık. Bu nedenle normal karşılıyorum diye konuştu.

BİRSEL'İN PERFORMANSINDAN ÇOK ETKİLENDİM

Milli basketbolcu Birsel Vardarlı'nın büyük bir oyuncu olduğunu vurgulayan başantrenör Memnun, Çok tecrübeli oyuncularımız var. Nevriye ve Işıl ile daha önce çalıştım ama Birsel ile ilk kez bir ortamda bulunuyorum. Çok etkilendim. Gerçekten büyük bir oyuncu olduğunu gördüm. Çok umutluyum. Bu oyuncuların sağlıklı kalabilirsek büyük katkı sağlayacaklarını düşünüyorum şeklinde konuştu.

ŞAMPİYONAYA BÜYÜK BEKLENTİLERLE GİDİYORUZ

Şampiyona öncesi umutlu ve heyecanlı olduklarını dile getiren Ekrem Memnun, Gerçekten büyük beklentilerle gidiyoruz. Umutlu ve heyecanlıyız. İlk amacım ilk maçımızı kazanmak dedi.

TUĞÇE CANITEZ BU SENE ÇOK İYİ HAZIRLANIYORUZ

Fenerbahçe'de forma giyen milli basketbolcu Tuğçe Canıtez ise, Doğan Haber Ajansı'na (DHA) yaptığı açıklamada hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Tuğçe Canıtez, hazırlık dönemlerinin çok iyi geçtiğini dile getirerek, Yurtdışında hazırlık maçları oynadık. Bu sene çok iyi hazırlanıyoruz. Hem de yeni bir takım ve yeni bir antrenöre sahip olmamıza rağmen. Şu anda hazırlık dönemimiz çok iyi geçiyor. İnşallah turnuvada da elimizden gelenin en iyisini yapıp, şampiyonluğa doğru oynayacağız ifadelerini kullandı.

BELARUS BİZİ ZORLAYACAK

Grupta kendilerini Belarus'un zorlayacağını belirten Canıtez, Grubumuzda bizi zorlayacak takım Belarus olur. İçeriden zaten çok uzunlar. Ama inşallah elimizden geleni yapıp o maçı da kazanacağız. Hedefimiz şampiyon olmak ve inşallah da olacağız diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel A Milli Kadın Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonası'na Bileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de motokuryenin ölümüne neden olan sürücü aranıyor
    11:33 Denizli'de motokuryenin ölümüne neden olan sürücü aranıyor

    Denizli'de siparişi teslim etmeye giderken hatalı sollama yapan otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden motokuryenin ölümüne neden olan sürücü, her yerde aranıyor. Kazanın ardından olay yerinden kaçan ve kısa bir süre sonra yakalanan araç sahibi kadının, kaza anında yolcu konumunda bulunduğu öğrenildi.

  • Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde İftar Yemeği Programı Düzenlendi
    11:33 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde İftar Yemeği Programı Düzenlendi

    Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde düzenlenen iftar yemeği programında akademik ve idari personel bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, misafirlere teşekkür ederek ramazanın birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi dileklerinde bulundu.

  • Çorum'da 4 araç sürücüsüne 58 bin TL ceza
    11:31 Çorum'da 4 araç sürücüsüne 58 bin TL ceza

    Çorum'da polis ekiplerince yapılan denetimlerde 4 araç sürücüsüne 58 bin 400 TL para cezası uygulandı. Çakar kullandığı tespit edilen bir otomobil ile trafik güvenliğini tehlikeye sokan 3 araç ve 1 motosiklete toplamda 58 bin 400 lira ceza uygulandı.

  • Gaziantep'te kara yolu kenarında bir kadın silahla öldürüldü
    11:31 Gaziantep'te kara yolu kenarında bir kadın silahla öldürüldü

    Gaziantep-Nizip kara yolunun 11. kilometresinde bir kadının silahla öldürüldüğü tespit edildi. Kimliği belirlenemeyen kadının cesedi otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Samsun'da bir kafede kumar oynayanlara para cezası
    11:30 Samsun'da bir kafede kumar oynayanlara para cezası

    Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan bir kafede kumar oynandığı tespit edilerek, 7 kişiye para cezası kesildi. İş yeri sorumlusu da gözaltına alındı. İş yerinde yapılan aramada kumar oynamada kullanılan gereçler ve 18 bin 650 lira ele geçirildi.

  • Adana'da Bar Operasyonunda 25 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi
    11:30 Adana'da Bar Operasyonunda 25 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi

    Adana Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir barda bulunan ruhsatsız silahlarla ilgili operasyon düzenledi. Operasyonda 7 tabanca ve 18 av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

  • Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı
    11:28 Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli gözaltına alındı

    Samsun'un Atakum ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda İ.K. isimli şüpheli gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüphelinin evinde uyuşturucu bulunduğu bilgisi elde edildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan aramada 1155 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

  • Çanakkale'de yapılan aramada 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi
    11:28 Çanakkale'de yapılan aramada 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

    Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde polis ekipleri tarafından bir şahsın ikametinde yapılan aramada, 3 adet ruhsatsız tabanca ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. İ.C.K. isimli şahıs hakkında işlem yapıldı.

  • Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şampiyona Ödül Törenine Katıldı
    11:28 Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Şampiyona Ödül Törenine Katıldı

    Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Erdemli Atış Poligonu'nda düzenlenen Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası ve Para Atıcılık Tüm Dallar Türkiye Şampiyonası ödül törenine katıldı. Vali Pehlivan, tesisin Türkiye'de bir numara olduğunu belirterek, ulusal ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapmak istediklerini söyledi. Mersin'in faaliyetlerle yıldızının giderek daha da parladığını vurgulayan Pehlivan, spor kenti olan Mersin'in altyapısının güçlü olduğunu ifade etti. Törende dereceye giren sporculara ödüller takdim edildi. Vali Pehlivan ve beraberindeki heyet, Atakaş Hatayspor'un antrenmanlarını yaptığı tesisleri de inceledi.

  • Çanakkale'de 7 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandı
    11:28 Çanakkale'de 7 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından bir araçta yapılan kontrolde Afganistan uyruklu 7 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne gönderildi. Ayrıca araçta bulunan sahte bin 500 Amerikan doları ile ilgili sahtecilik suçundan tahkikat başlatıldı. Göçmen kaçakçılığı suçundan 2 şüpheli tutuklandı.


Advertisement