Aa Genel Müdür Yardımcısı Vekili Yaman, Büyükelçi Türkmen'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Aa Genel Müdür Yardımcısı Vekili Yaman, Büyükelçi Türkmen'i Ziyaret Etti

Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdür Yardımcısı Vekili Yılmaz Yaman, Stockholm Büyükelçisi Kaya Türkmen'e nezaket ziyaretinde bulundu.

10.10.2014 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdür Yardımcısı Vekili Yılmaz Yaman, Stockholm Büyükelçisi Kaya Türkmen'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Dünyanın önde gelen 22 haber ajansının üyesi olduğu, AA'nın da geçen yıl üye olduğu Uluslararası Minds Platformu'nun 9-10 Ekim tarihlerindeki 18. Konferansı nedeniyle Stockholm'de bulunan Yaman ve AA Ürün ve İş Geliştirme Yöneticisi Bora Uçak Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği'ni ziyaret ettiler.

Görüşmede Genel Müdür Yardımcısı Vekili Yılmaz Yaman, Büyükelçi Kaya Türkmen'e Anadolu Ajansı'nda katedilen gelişmeleri ve faaliyetlerini anlatarak Minds Konferansı hakkında bilgi verdi.

Minds Konferansı'nda yabancı haber ajanslarının temsilcilerine AA'yı tanıtıcı sunum yaptıklarını ve büyük ilgi gördüklerini ifade eden Yaman, AA'nın global projeleri Anadolu Images, Istanbul Photo Awards ve Enerji Terminali hakkında tanıtım yaparak AA açısından başarılı bir çalışma yaptıklarını bildirdi.

Dünyanın ilgisinin yoğunlaştığı ve habercilik açısından çok hareketli bölgelerde başarılı bir habercilik örneği sergilediklerini ifade eden Yaman, yeni kurulan yurt dışı bürolarına değindi. Yaman, daha önce yurt içindeki basın kuruluşlarına haber servisine odaklanan AA olarak şimdi Enerji Terminali de kurarak büyük firmalara da hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.

Yılmaz Yaman, ziyaret anısına AA'nın 2013 katoloğunu da Büyükelçi Türkmen'e takdim etti.

Büyükelçi Kaya Türkmen de katoloğu dikkatle incelerken AA'nın çalışmalarının övgüye değer olduğunu kaydetti. - İsveç

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa Genel Müdür Yardımcısı Vekili Yaman, Büyükelçi Türkmen'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement