Aa'nın, "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı Vatandaşlara Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Aa'nın, "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı Vatandaşlara Dağıtıldı

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Bartın'da demokrasi nöbeti tutanlara dağıtıldı.

02.08.2016 04:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Bartın'da demokrasi nöbeti tutanlara dağıtıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlara dağıtılan kitabı inceleyen AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AA'nın bu çalışmasıyla tarihe önemli bir not düştüğünü söyledi.

FETÖ'nün darbe girişiminin siyasi tarihe kara bir leke olarak geçtiğini vurgulayan Tunç, "Milletimiz, darbecilerin karşısında dimdik durdu. Bu hainleri ülkemiz lanetliyor. Başarısız olan darbe girişimi sonrası eğer tüm dünya 'Türkiye'nin yanındayız' diyorsa bu milletimizin başarısıdır. Milletimiz ülkesine, bayrağına çıktı. 15 Temmuz'u bir demokrasi bayramı olarak hediye etti." konuştu.

Milletin silahlarıyla milleti vurmak isteyenlere yine milletin müsade etmediğine dikkati çeken Tunç, "Elde edilen başarı kayıtlara geçmeliydi. AA, saniye saniye, dakika dakika, darbe girişiminin olduğunun anlaşılmasından itibaren, milletin başarısı tescil edilene kadar, bu kitap da fotoğraf ve yazıları görmek mümkün." değerlendirmesinde bulundu.

Meydandaki gösterilere Ulus ilçesinden gelen Recep Demir, AA'nın hazırladığı kitabın darbeyi yansıtma konusunda başarılı bir çalışma olduğunu söyledi. Dışarıdan talimat alanların darbeye kalkıştığına dikkati çeken Demir, "Bir daha olmamasını bir vatandaş olarak temenni ediyorum. Kitabın içeriğinde darbe ile ilgili önemli detaylara yer verilmiş. Darbeci generallerin resimleri var ve onun yanında da kahramanlarımızın resimleri var. Dakika dakika hepsi not alınmış. Bu kitap daha fazla geliştirilebilir. Bir kitap daha basılır. Bu kitap olanların bitenlerin belki de binde biri. AA'ya teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

- Karabük

Karabük ve Safranbolu'da da vatandaşlar FETÖ'nün darbe girişiminin 18. gününde meydanları doldurdu.

Karabük'te Kent Meydanı'nda ve Safranbolu'da da Misak-i Milli Meydanı'nda akşam ve yatsı namazını beraber kılan vatandaşlar, FETÖ aleyhine sloganlar attı.

Aa\'nın, "Dakika Dakika Fetö\'nün Darbe Girişimi" Kitabı Vatandaşlara Dağıtıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın, 'Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi' Kitabı Vatandaşlara Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement