Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Ukrayna'dan Türkiye'ye getirilerek Erzincan'ın Üzümlü ilçesine yerleştirilen Ahıska Türklerine, AA'nın FETÖ'nün darbe girişiminin kronolojisini ve darbe girişimi sonrası tepkileri ele alan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı dağıtıldı.

24.08.2016 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Ukrayna'dan Türkiye'ye getirilerek Erzincan'ın Üzümlü ilçesine yerleştirilen Ahıska Türklerine, AA'nın FETÖ'nün darbe girişiminin kronolojisini ve darbe girişimi sonrası tepkileri ele alan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı dağıtıldı.

Ahıska Türklerinin iskan edildiği yerleşim alanında açılan stantta, AA'nın FETÖ'nün darbe girişiminin kronolojisini ve darbe girişimi sonrası tepkileri ele alan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı dağıtılarak kitap hakkında bilgiler verildi.

Ahıska Türkleri tarafından yoğun ilgi gören kitaplar, beğeni topladı.

"Bu kitapları ölene kadar saklayacağız"

Ahıska Türklerinden Yusuf İlyas, aldığı kitabı saklayacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Sağolsunlar bize sahip çıkıp buraya getirdiler. Biz istemiyorduk böyle darbe girişimleri olsun ama geldik gördük bunları. Biz de bu darbe girişimine engel olmak için hergün Erzincan merkeze ve Üzümlü merkeze gidiyorduk. Bayraklarımızla hükümetimizin, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve onların arkalarında duranların yanında durduk. Biz de onlarla beraber darbeye 'hayır' dedik. Bu yaptıklarımız bizim bu ülkeye borcumuzdu. Biz bu kitabın çıkmasını o günden istiyorduk. Allah'a şükür sizler getirip bu kitapları bize verdiniz. Bu kitapları biz ölene kadar saklayacağız. Allah bundan sonra böyle şeyleri göstermesin. Her vakit yolumuz açık ve hayırlı olsun."

Orman Daştan (55) ise Ahıska Türkleri olarak vatan hainlerine karşı durduklarını belirterek, "Gece Cumhurbaşkanımız televizyonda milleti meydanlara çağırdıktan sonra bizler de Ahıska Türkleri olarak meydanlara yığıldık. Belediye Başkanımız bizlere otobüs gönderdi. Bizler de meydanlara Erzincan'a, Üzümlü'ye gidip darbeye karşı oralarda durduk. Vatan hainlerine karşı olduğumuzu, onların karşısında olduğumuzu bildirdik. Kitaba her şeyi yazmışlar, resimleri de var. Her şeyi çok güzel. Bunu alıp saklayacağız. Görmediklerimizi de duymadıklarımızı da bu kitaptan görüp ve duyacağız. Çok güzel, iyi bir iş yapmışlar kitap çıkarmakla." diye konuştu.

"Ahıska Türklerinin canı, gerekirse Türkiye'ye feda olur"

Nebahat İdris (48) ise devamlı demokrasi nöbetlerine katıldıklarını ifade ederek, "Ahıska Türkleri, Türk milletiyle birliktedir. Darbeye karşıdır. Türkiyemiz bizim canımız, kanımızdır. Eğer gerekiyorsa Ahıska Türklerinin canı, Türkiye'ye feda olur. Demokrasi nöbetlerine de hep birlikte gittik. Kitap içeriğiyle, resimleriyle anlatılmış çok güzel. Her şeyi okuduk, gördük. Allah Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Biz ondan çok razıyız, Allah da razı olsun. Biz yanındayız, onlarla her zaman her vakit birlikteyiz." ifadelerini kullandı.

Aa\'nın "Dakika Dakika Fetö\'nün Darbe Girişimi" Kitabı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi' Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement