Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Anadolu Ajansının (AA), "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına ilişkin, "Anadolu Ajansı memnun olduğumuz, yeri geldiğinde elini taşın altına koyabilme cesareti gösteren bir kurum.

25.08.2016 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Anadolu Ajansının (AA), "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabına ilişkin, "Anadolu Ajansı memnun olduğumuz, yeri geldiğinde elini taşın altına koyabilme cesareti gösteren bir kurum." dedi.

AA Adana Bölge Müdür Vekili Mehmet Kemal Firik, Yeni'yi partisinin il başkanlığı binasında ziyaret ederek, AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını sundu.

Kitabı bir süre inceledikten sonra açıklamada bulunan Yeni, darbe girişiminin yaşandığı gece tüm Türkiye'de olduğu gibi Adana'da da vatandaşların meydanlara indiğini söyledi.

Bunun imanla, vatan ve bayrak sevgisiyle gerçekleştirildiğini anlatan Yeni, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, mazlumlara o kadar el uzatıyor ki, bizim bile vicdanımızın aslında üzerindeki baskıyı kaldırıyor. Bizim yapamadığımız şeyleri yapıyor." diye konuştu.

Yeni, darbe girişimini eleştirerek, "Bunların yaptıklarının izahı yok. Vatandaşa ateş ediyorlar. Bu ülkenin helikopteriyle, silahıyla, tankıyla ateş ediyorlar. Bunların yatacak yeri yok." değerlendirmesinde bulundu.

Darbe gecesi yaşadıklarını da aktaran Yeni, "Oğlum beni aradı, 'Baba ne yapacağız? Ben de senin yanına geliyorum' dedi. Ben de 'Oğlum nasip olursa inşallah şehit oluruz' dedim. İlk aklıma gelen buydu. Bunun ötesi yok, bu FETÖ'cüler tam alçaklar, hainler." ifadelerini kullandı.

Yeni, AA'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabının, 15 Temmuz ve sonra için güzel bir kaynak olduğunu dile getirdi.

AA'nın her zaman duyarlı bir habercilik örneği sergilediğini vurgulayan Yeni, "Anadolu Ajansı memnun olduğumuz, yeri geldiğinde elini taşın altına koyabilme cesareti gösteren bir kurum. Anadolu Ajansı, birlikte çalışmaktan keyif aldığımız, objektifliğine inandığımız, sağlıklı ve duyarlı bilgi aktaran bir kurum. Bundan sonra da birlikteliğimiz inşallah devam eder. Allah milletimizin geleceğini aydınlık etsin." sözlerine yer verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi' Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement