Aa'nın "Yılın Fotoğrafı" Oylaması - Son Dakika
Yerel

Aa'nın "Yılın Fotoğrafı" Oylaması

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, beğendikleri fotoğraflara oy verdi.

13.12.2014 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafı" oylamasına katıldı.

Oylamaya sunulan fotoğraflar hakkında bilgi alan İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Güllüpınar ile yaklaşık 20 öğrenci, "haber" ve "yaşam" kategorisindeki fotoğrafları inceleyerek oy verdi.

Güllüpınar, fotoğrafların hepsinin çok güzel olduğunu söyledi.

Haber kategorisinde "Kardeşe Veda" fotoğrafına oy verdiğini anlatan Güllüpınar, "Bu fotoğraf bana çok anlamlı geldi. Çok duygusal bir fotoğraf. Ben onu beğendim ama diğer fotoğraflar da çok orijinal ve çok güzel yakalanmış kareler. Gerek bakış açıları gerekse netlikleri anlamında müthiş fotoğraflar, hepsini de çok beğendim" dedi.

Öğrencilerden Esma Gökhan da "Kardeşe Veda" fotoğrafına oy verdiğini ifade ederek, fotoğrafların hepsinin çok güzel olduğunu dile getirdi.

Dudu Yazıcı ise "Kardeşe Veda" fotoğrafına oy verdiğini ifade ederek, "Fotoğraf, Filistin'de yaşanan olayları özetler nitelik taşıyor. Kardeşin feryadı, gözlerindeki masumiyet, kardeşine dokunma, orada yaşanan acının, feryadın ve yaşamın ne kadar zor olduğunu anlatıyor bize. Bu vahşeti fotoğrafla da olsa gösterebilmek, anlatmak büyük bir yetenek" diye konuştu.

Suat Çeçen de haber kategorisinde anne masumiyetini anlatan "Yaşlı Kadın ve Polis", yaşam kategorisinde ise " Arafat'ta Vakfe Heyecanı" fotoğrafına oy verdiğini, fotoğrafların hepsinin birbirinden güzel olduğunu kaydetti. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aa'nın 'Yılın Fotoğrafı' Oylaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement