Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması - Son Dakika
Yerel

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

İzmir Valisi Toprak, Anadolu Ajansı tarafından düzenlenen "yılın fotoğrafları" oylamasına katıldı.

12.12.2014 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "yılın fotoğrafları" oylamasına katılarak, "haber" ve "yaşam" kategorisinde beğendiği fotoğraflar için oy kullandı.

Toprak, makamında konuk ettiği AA İzmir Bölge Müdürü Mehmet Güldaş'tan "AA Yılın Fotoğrafları" yarışması hakkında bilgi aldı.

Güldaş'tan, 2014 yılında kategorilerinde "ayın en iyisi" seçilen 2 kategoride 22 fotoğrafın beğeniye sunulduğu yarışmadaki fotoğrafların öykülerini dinleyen Toprak, yarışmada yer alan fotoğrafların her birinin çok etkileyici olduğunu ifade etti.

Toprak, fotoğrafları tek tek inceledikten sonra "işin sıkıntılı kısmı" diye tanımladığı oylama aşamasına geçerek, "haber" kategorisinde AA fotomuhabirlerinden Emin Mengüarslan'ın, "Yaşlı kadın ve polis", "Ay ve tank" adlı fotoğraflar ile Ali Hasan tarafından Filistin'de çekilen "Kardeşe Elveda" adlı fotoğraflarını oyladı.

Yarışmanın "yaşam" kategorisinde de üç fotoğraf için oy kullananan Toprak, tercihini AA Fotoğraf Haberleri Editörü Fırat Yurdakul'un "Ankara'da şimşekli gece", serbest haberci Mesut Varol'un " Hakkari'de kış" ve AA fotomuhabiri Dilek Mermer'in " Arafat'ta vakfe heyecanı" adlı çalışmalarından yana kullandı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aa'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement