Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması - Son Dakika
Kültür Sanat

Aa'nın "Yılın Fotoğrafları" Oylaması

Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak ile Yeniyüzyıl Gazetesi Haber Müdürü Turaç Top, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

24.12.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak ile Yeniyüzyıl Gazetesi Haber Müdürü Turaç Top, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Erdal Şafak, haber kategorisinde Berk Özkan'ın "Sığınmacıların Edirne'de bekleyişi",  yaşam kategorisinde Tibt Nangin'in "Sinabung Yanardağı'nda patlama", spor kategorisinde Evrim Aydın'ın "Madrid Maratonu" başlıklı fotoğraflarını seçti.

AA çalışanlarını tebrik eden Şafak, "Deneyimli bir gazeteci olarak şunu söyleyebilirim, bence fotoğraf tek başına haberdir. Öyle fotoğraflar gelir ki fotoğraf altı yazmaya gerek bile yoktur. Anadolu Ajansı son yıllarda haberde olduğu gibi fotoğrafta da çok büyük aşama kaydetti. Her dalda çok iyi fotoğraflar geliyor. Bir gazeteci olarak mutlu oluyorum, hem de Türk vatandaşı olarak dünya ajanslarıyla yarışabilecek seviyeye gelen bir Anadolu Ajansı'na sahip olduğumuz için gurur duyuyorum" diye konuştu.

Yeniyüzyıl Gazetesi Haber Müdürü Turaç Top da haber kategorisinde Fırat Yurdakul'un "Şah Fırat operasyonu", yaşam kategorisinde Orhan Akkanat'ın "Düden Gölü'nün zarif misafirleri",  spor kategorisinde Hakan Mehmet Şahin'in "Başpehlivan" isimli fotoğraflarına oy verdi.

Turaç Top, AA'nın fotoğraf kalitesini her geçen yıl artırdığını kaydederek, "Anadolu Ajansı'na abone bir kuruluş olarak bize çok iyi fotoğraflar geliyor. AA fotomuhabirlerini tebrik ederim" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Aa'nın 'Yılın Fotoğrafları' Oylaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement