Aaron: Taig 2.0 Aracı ile İos 8.4 Jailbreak Oluyor - Son Dakika
Teknoloji

Aaron: Taig 2.0 Aracı ile İos 8.4 Jailbreak Oluyor

Aaron: Taig 2.0 Aracı ile İos 8.4 Jailbreak Oluyor

Jailbreak konusunda yeni gelişmeler yaşanabilir.

25.06.2015 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Aaron (@iOShXr) nickli bir kullanıcı Twitter'da attığı mesajda yeni yayınlanan TaiG 2.0.0 aracını kullanarak iOS 8.4 beta 4'e jailbreak yapılabildiğini iddia etti. Jailbreak aracının resmi sürümü iOS 8.1.3-8.3 destekli. Aaron tersine mühendisliğin 5 dakika sürdüğünü ve 10 dakikada ise iOS 8.4 beta 4 için destek yamasının olduğunu mesajında belirtiyor.





Eğer Aaron'un bu iddiası doğruysa ve Apple, iOS 8.4'ün final sürümünde TaiG'in 8.3'te jailbreak için kullandığı açıkları kapatmazsa, iOS 8.4'ün jailbreak olması mümkün demek. Aaron iddiasını kanıtlamak için Cydia simgesinin olduğu iOS 8.4 beta 4'e ait ekran görüntüsünü de paylaştı.





Peki TaiG takımı o zaman neden jailbreak'i daha erken çıkardı? Neden iOS 8.4'ü beklemedi. Aaron'a göre bunun nedenlerinden biri para. Ayrıca TaiG, iOS 8.4'ün tam sürümünü beklemiş olsaydı, Pangu ekibi tarafından yenilgiye uğrayabilirlerdi.


iOS hacker'ı i0n1c ise attığı tweet mesajında Aaron'un iddiası için eğer doğruysa 8.4'ün final sürümünde jailbreak'in işe yarayabileceğini yazdı. Bu son gelişmeler 8.4 için jailbreak'in olabileceğini işaret ediyor. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?






Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Aaron: Taig 2.0 Aracı ile İos 8.4 Jailbreak Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement