AB Bakan Yardımcısı Şahin Gaziantep'te - Son Dakika
Güncel

AB Bakan Yardımcısı Şahin Gaziantep'te

AB Bakan Yardımcısı Şahin Gaziantep\'te

AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

10.10.2016 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GAÜN'den yapılan açıklamaya göre, Rektör Gür'e görevinde başarılar dileyen Şahin, Gür'ün gerek Gaziantep Üniversitesine, gerekse Gaziantep'e yaptığı akademik katkıların önemine dikkat çekti.

Şahin, Prof. Dr. Gür'ün rektör olmasının Gaziantep kamuoyu için bir tesadüf olmadığını dile getirerek şunları kaydetti:

"Biz her konuda kendisinin arkasındayız. Ali bey kardeşimizi rektör yardımcılığı sürecinde hem Gaziantep Üniversitesi, hem Gaziantep'e yaptığı akademik katkılardan tanıyoruz. Bu gün rektör olması, bu anlamda hem bizim için, hem Gaziantep kamuoyu için bence bir tesadüf değil. Bundan önce verilmiş önemli, kıymetli çok müstesna emeklerin bir yansıması olarak bugün Gaziantep Üniversitesi'ne ve Gaziantep'e dolayısıyla rektör olarak bundan sonra hizmet edecek."

GAÜN'ün Türkiye'nin en önemli üniversitelerinden birisi olduğunu ve daha da ileri gideceğine olan inancına vurgu yapan Bakan Yardımcısı Şahin, "Biz de her konuda kendilerinin arkasındayız. Umarım sayın rektörümüz riyasetinde Gaziantep Üniversitesi sadece Türkiye'nin değil, dünyanın önemli üniversitelerinden biri haline gelir. Biz bu potansiyeli hem Gaziantep Üniversitesi'nde altyapısıyla, kapasitesiyle, hem de Sayın Rektörümüzde görüyoruz. Biz de bu süreçte her yönden yanlarında olacağız." ifadelerini kullandı.

GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ise, "İnce düşünceleriniz için teşekkür ederim. Belirttiğiniz gibi Gaziantep Üniversitesi Gaziantep'in gözbebeğidir. Bize düşen aldığımız bayrağı daha yükseklere taşımaktır. Bu konuda bize güvenenleri de mahcup etmeyeceğiz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AB Bakan Yardımcısı Şahin Gaziantep'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement