AB Bakanı Bozkır: "Noterin Değil, Önemli Olan Milletin Mührüdür" - Son Dakika
Politika

AB Bakanı Bozkır: "Noterin Değil, Önemli Olan Milletin Mührüdür"

AB Bakanı Bozkır: "Noterin Değil, Önemli Olan Milletin Mührüdür"

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, seçim çalışmalarına Fatih ilçesinde devam etti.

21.04.2015 19:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, seçim çalışmalarına Fatih ilçesinde devam etti. 2. Bölge Milletvekili adaylarıyla ilçeyi ziyaret eden Bakan Bozkır, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na seslenerek, "Notere gideceğine burada millet var. Önemli olan milletin mührüdür" dedi.

Fatih'te AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına Avrupa Birliği Bakanı ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır da katıldı. Fatih'teki açılış programında Bakan Bozkır'a, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Durmuş Ali Sarıkaya, AK Parti Genel Merkez Teşkilatlanma Birim Başkan Yardımcısı ve AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Ahmet Baha Öğütken de eşlik etti.

Öncelikle Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makamında ziyaret eden Bakan Volkan Bozkır daha sonra beraberindekilerle birlikte açılışı yapılacak olan Fatih Seçim Koordinasyon merkezi binasına gitti.

"BU TEŞKİLAT DARBECİLERİN KARŞISINDA DİMDİK DURDU"

Yoğun katılımın gerçekleştiği SKM açılışında konuşan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Bu teşkilat kendini tam 9 defa sandığa sahip çıkmakla ispat etti. Bu teşkilat kuruluşundan beri 2001 yılından şuana kadar üyelerine sahip çıkmakla, üyelerini her yıl arttırmakla, onları ziyaret etmekle, sokağına, mahallesine, semtine sahip çıkmakla ispat etti. Bu teşkilat bir şey daha yaptı. En sıkıntılı zamanlar da ülkenin geleceğine kast edilecek zamanlar da yani darbenin teşebbüsünde, o darbecilerin karşısın da dimdik duran bu teşkilattır. Bunu Atatürk Havalimanın da cumhurbaşkanını karşılarken müşahede ettim. Her şeyin sıkıntılı olduğu dönemde, havanın puslu olduğu bir dönem de yürekli teşkilattaki arkadaşlarla birlikte gidince bütün her şeyi yerle bir ettiler" dedi.

Ardından konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci yaptığı konuşmada, "Malum bir parti seçim beyannamesi hazırlıyor. Alevi kardeşlerimiz bu ülkede ne hak elde ettilerse başta kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptıkları ile elde ettiler. Bu ülkede eğer benim Kürt kardeşim çözüm süreci diye bir süreç duyduysa, 400 milyar dolar kaybı bir tarafa bırakalım. 40 bin insanımız bizim ülkemiz de kim olursa olsun kaybedildiyse buna dur diyen irade. 2005 yılında hepinizin hatırlayacağı üzere Diyarbakır Meydanın da 'Baldıran zehiri olsa bile içerim' diyerek yola çıkan kurucu genel başkanımızın o iradesiyle olmuştur. Benim Kürt kardeşimin vefakarlığını biz biliyoruz. Onun için Fatih'te örnek olmak, teşkilat olarak yol yürümek zorundayız. Eğer bugün birisi çıkıp diyorsa kendi beyannamesinde kesintisiz eğitime son vereceğim ve 28 Şubat'a geri döndüreceğim. Müslümanları ve bu ülkede yaşayan herkesi. Biz İmam Hatip nesli olarak dindar gençlik diyen bir Cumhurbaşkanının yanında yol yürüyen insanlar olarak anlayana İstanbul hocadır diyen Ahmet Davutoğlu'nun yanında ve AK Parti'nin yanında çok daha güçlü bir şekilde durmak zorundayız" şeklinde konuştu.

Devletlerin tarihinde önemli günler olduğunu ifade eden Bakan Bozkır, "Devletlerin tarihinde önemli günler vardır. İnsanlarında önemli günleri vardır. Nişan günü vardır. Evlenme günü vardır. Çocuğunun doğduğu gün vardır. Ama devletlerde de bu vardır. Devletler de Türkiye Cumhuriyeti'ne baktığımız da AK Parti öncesi ve AK Parti sonrası diye bir ayırım yapmak bence doğru olacaktır. Her şeye karşı bir ana muhalefet partisi lideri seçim bildirisini açıklıyor. Sanki tanımadığımız bir insan. Gökten birden bire düşmüş aramıza. Bir de notere gitmiş. ya o noterin kim olduğunu da araştırıyorum. Böyle doğru olmayan beyanları nasıl taahhüt altına alır bu noter. Ama notere gideceğine işte burada millet var. Noterin mührü noterin odasın da bir dosyanın içinde kalır. Ama esas milletin mührü her zaman kalplerdedir. Her zaman hatırlanır. Esas önemli olan da milletin mührüdür. Onun için biz bunları boş verelim. Onlarla enerjimizi harcamayalım. Onlara cevabı nasıl olsa millet verecek" dedi.

Daha sonra SKM'nin açılış kurdelesini Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Durmuş Ali Sarıkaya, AK Parti Genel Merkez Teşkilatlanma Birim Başkan Yardımcısı ve AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Ahmet Baha Öğütken ile birlikte kesti.

SKM açılışı sonrası esnaf ziyareti gerçekleştiren Bakan Bozkır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Haftası kapsamında bir ziyaret gerçekleştirdiği okul da öğrencilerle buluştu. Okul bahçesinde öğrencilerle fotoğraf çektiren Bakan Bozkır daha sonra öğrencilerle Basketbol ve Futbol oynadı. Kaleye geçen öğrenciye ilk vuruşunda başarılı olurken diğer vuruşlarında başarılı olamadı. Daha sonra Bakan Bozkır Basketbol oynadı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AB Bakanı Bozkır: 'Noterin Değil, Önemli Olan Milletin Mührüdür' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement