AB Bakanı Bozkır Strasbourg'da - Son Dakika
Güncel

AB Bakanı Bozkır Strasbourg'da

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Muhafazakarlar ve Reformcular (ECR) grubu tarafından Fransa'nın Strasbourg kentinde düzenlenen iftar programına katıldı.

08.07.2015 01:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Muhafazakarlar ve Reformcular (ECR) grubu tarafından Fransa'nın Strasbourg kentinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Avrupa Parlamentosu'nda yapılan iftar programına Bozkır'ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, AK Parti İzmir Milletvekili Ozan Ceyhun ve ECR grubu üyeleri katıldı. Yemek öncesinde Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldıktan sonra iftar vaktinde ezan ve dua okundu.

İftar programında konuşan Bozkır, "Ramazan ayı barış ayıdır. Oruç tutmak inananlar için birbirini daha iyi anlamak için bir vesiledir. İnsanlığın geleceği için atılacak adımlar açısından önemli bir fırsattır. Avrupa'da yaşadığımız sorunları daha iyi anlamak için birlikte çalışmalıyız" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay da ramazanın, evrensel bir anlamı olduğuna işaret etti. Ramazanın sorumluluk duygusunun hatırlanması açısından önemli bir ay olduğunu belirten Aktay, özellikle komşuluktan kaynaklanan sorumlulukların en fazla bu ayda ön plana çıktığını ifade etti.

Aktay, Suriye'de yaşadığı yeri terk etmek zorunda kalan 2 milyon göçmenin, Müslümanların unutmaması gereken sorunlardan biri olduğunu da vurguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AB Bakanı Bozkır Strasbourg'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement