AB Bakanı Bozkır: Türkiye'de Muhalefet Sorunu Var - Son Dakika
Güncel

AB Bakanı Bozkır: Türkiye'de Muhalefet Sorunu Var

AB Bakanı Bozkır: Türkiye\'de Muhalefet Sorunu Var

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "Türkiye'de bugün bir iktidar sorunu yok. Türkiye'de bir muhalefet sorunu var. Muhalefet gerçekten bu kadar zayıf olmamalı, güçlü olmalı" dedi.

14.03.2015 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, " Türkiye'de bugün bir iktidar sorunu yok. Türkiye'de bir muhalefet sorunu var. Muhalefet gerçekten bu kadar zayıf olmamalı, güçlü olmalı" dedi.

Volkan Bozkır, Kırklareli'nde partisinin düzenlediği köy ve mahalle yönetimleri eğitim toplantısına katılmak üzere karayoluyla kente geldi. Kırklareli Valiliği önünde karşılanan Bakan Bozkır, Kırklareli Valisi Esengül Civelek'i makamında ziyaret etti.

Kırklareli'nin Türkiye'nin çok güzide bir kenti olduğunu ifade eden Bozkır, "Nüfus yapısı itibarı ile çok önem verdiğimizi bir ilimiz. Bir de ilinizde bir kadın valimizin olmasından dolayı da çok büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Kırklareli önümüzdeki dönemde özellikle AB projeleri bakımından önem verdiğimiz bir il. Burada proje eğimlerini geliştirerek, proje imkanlarından yararlandırmak için mekanizmalarımızı güçlendirerek inşallah etkili seviyeye AB projeleri bakımından getirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

"İKTİDAR DEĞİL, MUHALEFET SORUNU VAR"

Valilik ziyaretinin ardından parti toplantısının yapıldığı düğün salonuna geçen AB Bakanı Bozkır, Türkiye'de iktidar değil, muhalefet sorunu olduğunu öne sürdü. Bozkır, şunları söyledi:

"Muhalefet gerçekten bu kadar zayıf olmamalı. Muhalefette olmalı, güçlü olmalı. İstanbul'da vaktiyle ilk köprü yapılacak. Muhalefetin kafası hiç değişmez de onun için anlatıyorum. O zaman: 'İstanbul'da köprüye ne gerek var. Geçiyoruz gidiyoruz. Sandallar var, araba vapurları, 3-4 saat bekliyorsun ama ne olacak. Geliyorsun biniyorsun geçiyorsun. Bu köprüye bu kadar masraf olur mu?' dediler. İlk köprü yapıldı. Köprüyü açmak o zamanın Başbakanı rahmetli Ecevit'e nasip oldu. Köprünün açılış günü hiç hesap kitap yokken açılış törenine binlerce insanı getir, köprü başladı sallanmaya. Aradan zaman geçti ikinci köprü oldu. Dediler 'bir tane var işte neyinize yetmiyor?' Oda yapıldı. Şimdi üçüncü köprü diyorsunuz. Aynı hava, hiç değişmedi." - Kırklareli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AB Bakanı Bozkır: Türkiye'de Muhalefet Sorunu Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement