AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır Açıklaması

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin, ülke ve millet için ne gerekiyorsa onun gereğini yerine getirdiğini belirterek, "Türk milleti de bayrağı, ülkesi uğruna en büyük mertebe olan şehadet mertebesine ulaşmakta en ufak bir tereddüt göstermez. Son dönemde bu gerçeğin tekrar ortaya çıkması, Türkiye ile ilgili planları olanların oyunlarını bozmuştur" dedi.

28.07.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin, ülke ve millet için ne gerekiyorsa onun gereğini yerine getirdiğini belirterek, "Türk milleti de bayrağı, ülkesi uğruna en büyük mertebe olan şehadet mertebesine ulaşmakta en ufak bir tereddüt göstermez. Son dönemde bu gerçeğin tekrar ortaya çıkması, Türkiye ile ilgili planları olanların oyunlarını bozmuştur" dedi.

Bozkır, Bayrampaşa Belediyesi'nin ilçedeki okullara boya dağıtımı amacıyla düzenlenen törendeki konuşmasında, belediyecilik anlayışının yeniliklerle dolu olması gerektiğini ifade ederek, belediyenin 22 bin kilogram boyayı okullara gönderdiğini kaydetti.

Gündemdeki konulara da değinen Bozkır, hükümet kurma çalışmaları sırasında, "terör ortamının mümkün hale geldiğini düşünen kesimler"in güçlü bir şekilde cevaplarını aldığını söyledi.

Bozkır, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Hükümetler, Türkiye Cumhuriyeti hükümetidir. 1 gün, 1 hafta, 1 saat dahi kalacak olsalar bu ülke için, bu millet için ne gerekiyorsa Türkiye Cumhuriyeti hükümetleri bunun gereğini yerine getirir. Türk milleti de bayrağı, ülkesi uğruna en büyük mertebe olan şehadet mertebesine ulaşmakta en ufak bir tereddüt göstermez. Son dönemde bu gerçeğin tekrar ortaya çıkması, Türkiye ile ilgili planları olanların oyunlarını bozmuştur ve onlar, Türkiye Cumhuriyeti'nin ne kadar güçlü olduğu ve ilelebet payidar kalacağı konusunda da yeniden bir ders almış bulunmaktadır."

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de belediyenin bütçesinden milli eğitime ayrılan payı, tamamen eğitime verdiklerini dile getirdi.

İlçede okulların neredeyse tamamının depreme dayanıklı hale getirildiğini anlatan Aydıner, yeni okulları da ilçeye kazandırdıklarını ekledi.

Konuşmaların ardından toplu fotoğraf çektirildi.

Öte yandan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Bayrampaşa'daki programının ardından İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'a taziye ziyaretinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement