AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, Dr. Sadık Ahmet İçin Düzenlenen Törenlere Katılacak - Son Dakika
Politika

AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, Dr. Sadık Ahmet İçin Düzenlenen Törenlere Katılacak

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır, Dostluk Eşitlik Barış Partisi’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Dr. Sadık Ahmet’in vefatının yirminci yıldönümünde düzenlenecek anma programına Hükümeti temsilen katılmak üzere Gümülcine’ye bir ziyaret gerçekleştirecek.

23.07.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır, Dostluk Eşitlik Barış Partisi'nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Dr. Sadık Ahmet'in vefatının yirminci yıldönümünde düzenlenecek anma programına Hükümeti temsilen katılmak üzere Gümülcine'ye bir ziyaret gerçekleştirecek.

AB Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Bakan Bozkır'ın, Batı Trakya Türk Azınlığının unutulmaz lideri, Dostluk Eşitlik Barış Partisi'nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Dr. Sadık Ahmet'in vefatının yirminci yıldönümünde düzenlenecek anma programına Hükümeti temsilen katılmak üzere 24-25 Temmuz tarihlerinde Gümülcine'ye bir ziyaret gerçekleştireceği belirtilerek, "Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Büyükelçi Volkan Bozkır, merhum Dr. Sadık Ahmet'in kabri başında düzenlenecek anma töreninin ardından Gümülcine Eski Camii'nde düzenlenecek Mevlid'e de iştirak edecektir" denildi.

Bakan Bozkır'ın, sözkonusu ziyaret vesilesiyle, Gümülcine ve İskeçe Müftülüklerini, Gümülcine Türk Gençler Birliği'ni ve İskeçe Türk Birliği'ni de ziyaret edecek ve Gümülcine'de soydaş temsilcileriyle de biraraya geleceği de bildirildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, Dr. Sadık Ahmet İçin Düzenlenen Törenlere Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement