AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, İstanbul'da - Son Dakika
Güncel

AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, İstanbul'da

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "Noterin mührü dosya içinde kalır ancak milletin mührü her zaman hatırlanır. Asıl önemli olan milletin mührüdür" dedi.

21.04.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "Noterin mührü dosya içinde kalır ancak milletin mührü her zaman hatırlanır. Asıl önemli olan milletin mührüdür" dedi.

Vatan Caddesi'ndeki Fatih Belediyesi'ni ziyaret eden Bozkır, aynı caddede bulunan AK Parti Fatih İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı.

Burada konuşan Bozkır, AK Parti iktidarları zamanında önemli hizmetlere imza atıldığını, kendilerinden önceki birçok olumsuz duruma son verdiklerini söyledi.

Projelerine bazı kesimlerin karşı çıktığını dile getiren Bozkır, "Eskiden akmayan sular, toplanmayan çöpler, ekmek kuyrukları vardı. Şimdi ise 'köprü, havaalanı, yol yapacağız' diyorlar, bunlara karşı çıkıyorlar. Her şeye karşı olan anamuhalefet partisi lideri, seçim bildirgesini açıklıyor. Sanki tanımadığımız bir insan. Kökten birdenbire aramıza düşmüş gibi. Bir de notere gitmiş. Notere gideceğine millet var. Millete git. Noterin mührü dosya içinde kalır ancak milletin mührü her zaman hatırlanır. Asıl önemli olan milletin mührüdür" diye konuştu.

Türkiye'nin geleceğini düşündüklerini ve bu bağlamda çalıştıklarını anlatan Bozkır, "Bundan dolayı 7 Haziran seçimleri hayati önem taşıyor. Yeni Türkiye'deki kazanımlar için hayati önem taşıyan bir seçim. Kimsenin yaşam biçimine karışılmadığı, herkesin kendini eşit vatandaş hissedeceği, istikrarlı bir ülke için çok önemli bir seçim. Bu kazanımların mı yoksa eski karanlık günlerin mi tercih edileceği kararının verileceği bir seçim" ifadelerini kullandı.

Bakan Bozkır, Kocamustafapaşa'da Surp Kevork Ermeni Kilisesi, Seyyid Ömer Muhtarlığı, Hekimoğlu Aile Merkezi, Vedide Baha Pars Ortaokulu ve Emin Ali Yaşin İlkokulu'nu ziyaret etti. Yetkililerle görüşen Bozkır, okullarda öğrencilerle yakından ilgilendi, fotoğraf çektirdi.

Bozkır ayrıca, Altımermer Caddesi'nde ziyaret ettiği esnafın sorunlarını dinledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır, İstanbul'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement