AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır Sultangazi'de - Son Dakika
Güncel

AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır Sultangazi'de

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "bazı mihrakların terör saldırılarına tevessül ettiğini, bu süreçten Türkiye Cumhuriyeti'nin galip çıkacağını" söyledi.

31.07.2015 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, "bazı mihrakların terör saldırılarına tevessül ettiğini, bu süreçten Türkiye Cumhuriyeti'nin galip çıkacağını" söyledi.

Bozkır, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı ve Sultangazi Belediyesi'ni ziyaret etti.

İlk olarak ilçe başkanlığına gelen Bozkır, partililerle basına kapalı bir toplantı yaptı.

Bozkır, daha sonra Sultangazi Belediye Başkanlığına geçti. Bozkır'ı belediyeye gelişinde Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz kapıda karşıladı. Bozkır, 7 Haziran seçimlerinden sonra Altunay'ı ilk kez ziyaret ettiğini belirtti.

Başkan Altunay'ı takdir ettiğini söyleyen Bozkır, "Bu çok önemli ilçeye güzellikler katan, enerjisiyle, dostluğuyla, burada yaşayanlarla kurduğu ilişkilerle Altunay, önemli bir belediye başkanıdır. Önce ilçemizde konuları değerlendirdik, şimdi de belediye başkanımızla değerlendireceğiz" diye konuştu.

Son günlerde artan terör saldırılarına değinen Bozkır, şunları kaydetti:

"Son 10 günde çok sayıda şehit verdik. Ülkemizin bekası ve güvenliği bakımından başlatılan terörle mücadele operasyonlarında şehit olan çok değerli kardeşlerimize, askerlerimize, polislerimize, Allah'tan rahmet diliyorum. Acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Maalesef Türkiye'nin seçimlerden sonra zayıf bir görünümde olduğunu düşünen bazı mihraklar, bu saldırılara tevessül ettiler ama Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü bir devlettir ve başındaki hükümet de bir gün bile kalsa alacağı kararlarla inşallah bu süreçten Türkiye Cumhuriyeti, Türk milletini galip çıkaracak. Milletçe bu odaklardan kurtulacağımızdan en ufak bir tereddüdüm yok."

Ziyareti için Bakan Bozkır'a teşekkür eden Altunay, şöyle konuştu:

"Seçim çalışmalarında ve öncesinde de bizi yalnız bırakmadınız. Seçim çalışmaları öncesinde ve sonrasında da  teşkilatları ve belediye hizmetlerini yakinen takip eden ve güzel hizmetlerin temel atma törenlerinde açılışında, projelerinde fikir bazın da olsa bize ortak olan bir yapınız var. Bundan sonraki süreçte bizim için kesintisiz hizmet sürecimiz devam edecek."

Konuşmaların ardından ziyaret basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır Sultangazi'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement