İngilizlerin AB'den Ayrılma Kararıyla Büyük Şirketler de Londra'dan Çıkmayı Düşünüyor - Son Dakika
Ekonomi

İngilizlerin AB'den Ayrılma Kararıyla Büyük Şirketler de Londra'dan Çıkmayı Düşünüyor

Dünyanın en büyük finans merkezlerinden biri olan Londra, İngiltere'nin AB'den çıkma kararının ardından çalkalanıyor. Dünyaca ünlü şirketler merkezlerini Londra'dan taşıma kararı aldı.

25.06.2016 13:00  Güncelleme: 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Referandumun ardından Güney Koreli otomobil lastiği üreticisi Kankook Tire Worldwide üretim tesislerini İngiltere'den taşımayı düşündüklerini söyledi.

CAMERON UYARMIŞTI

Başbakan Cameran referandum öncesi İngiltere'nin AB'den ayrılmasının ülke için çok da faydalı olmayacağına dönük konuşmalar yapmıştı.

AVRUPA'YA GİDİYOR

Japon otomobil parçası üreticisi Exedy'den de benzer bir açıklama geldi. Şirket merkezlerini kıta Avrupası'na taşıyacaklarını açıkladılar.

YATIRIM YAPMAYACAK

Fransız reklam devi Publics Groupe, İngiltere'de daha fazla yatırım yapmacaklarını söyledi.

İŞTEN ÇIKARACAKLAR

Londra'da 16 bin çalışanı bulunan JPMorgan Chase ile Morgan Stanley ve HSBC gibi bankalar da birimlerini Frankfurt gibi Avrupa şehirlerine kaydırarak, İngiltere'deki işgücünü dörtte bir oranında azaltmayı planlıyor.

GÖZDEN GEÇİRECEK

GSM şirketi Vodafone'un da Londra'daki merkezini taşımayı düşündüğü iddia ediliyor. ABD'li yayıncılık şirketi Bloomberg, İngiltere'deki yatırımlarını gözden geçireceğini duyurmuştu.







İngilizlerin AB\'den Ayrılma Kararıyla Büyük Şirketler de Londra\'dan Çıkmayı Düşünüyor

Son Dakika Ekonomi İngilizlerin AB'den Ayrılma Kararıyla Büyük Şirketler de Londra'dan Çıkmayı Düşünüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • kuzeyli dosst: lemmm bişy olmaz ingilize kendi halimize ağlıyalım 9 0 Yanıtla
  • demir yasar: Ingilizlere birsey olmaz. Onlar da simdi ilerleme olur. bakmayin siz laf salatasi uzmani eknonomistlere. kisa donem alisma sureci olur. sonra ingilizler sahlanir. avrupa nal toplar. zira almanya haric avrupa cokmus durumda. onunda siyasi iradesi abd ye bagli. yani biz kendimize bakalim. bos laflari birakalim. maliyetleri dusurelim. burokrasiyi yok edelim. vergiyi azaltalim. kisi basi uretim yetenegimizi arttiralim. sabah aksam cene yapmayalim. 4 0 Yanıtla
  • demir yasar: zazalar gocer degil sehirlidir. ve genellikle ticaretle ugrasirlar. kokenleri cin siniri yakinlarindadir. oradakiler zozo diye bilinirler. 1 2 Yanıtla Melocan forever: Mukozo yasar 0 0
  • Boyuk ayaklarim var: Bizde Lokum ve elma cayi satmayalim 2 0 Yanıtla
  • demir yasar: simdiye kadar yazmadim. fakat turkiyedeki cahillere bilgi olsun diye yazayim. kurt kelimesi eski arapcada gocer demektir. yani turklerdeki yoruk kelimesinin karsiligidir. . cogulu ise ekrad demektir. bu gocerler yani ekrad eski arap tarihlerinde ekradi sorani ekradi kurmanci ekradi turkmen gibi isimlerle anilirlar. yani kurmanci sorani turkmen gocerleri gibi. gerek soraniler gerekse kurmanciler ve turkmenler ayni degildirler. bunlarin benzerlikleri sadece gocer olmalaridir. 0 0 Yanıtla
  • kirik: keser döner sap döner birgün gelir hesap döner 0 0 Yanıtla
  • London: Iyi ya Eskisi Gibi kaliteli mal kullanmaya Baslaycayik ne guzel. 0 0 Yanıtla
  • Batman: Çıkın görün 0 0 Yanıtla
  • tc: olan butun ulkelerın bız sade vatandaslarına oluyo onur gurur kıbır yapmaktan canalmaktan benlık ve güç gösterısı yapmaktan baska bışey bılmıyo bu ulkelerı yönetenler nasıl bı dunya buya bu lıderlerle dunya sonu gelır eralde ooo 0 0 Yanıtla

Advertisement