"AB'yi İyi Öğreniyorum" Projesinde Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

"AB'yi İyi Öğreniyorum" Projesinde Ödülleri Sahiplerini Buldu

"AB\'yi İyi Öğreniyorum" Projesinde Ödülleri Sahiplerini Buldu

Batmanda, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "AB'yi Öğreniyorum" adlı projenin ödül töreni yapıldı.

28.06.2016 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"AB'yi Öğreniyorum Projesi" ödülleri verildi

Türkiye geneli bir proje olan 'AB'yi Öğreniyorum Projesi'nin il ödülleri düzenlenen törenle öğrencilere verildi.

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen "AB'yi Öğreniyorum Projesi" nin ödül törenine Batman İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Ortaokul 7. sınıf öğrencileri slogan dalında, 8. sınıf öğrencileri resim dalında ve lise 9. sınıf öğrencileri de kısa öykü dalında yarışmaya katıldılar.

'AB'yi Öğreniyorum Projesi' yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri ve madalyaları Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz tarafından verildi.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Şirin Temiz; "Sosyal ve kültürel çalışmalar öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlayan programlardır. Bu anlamda okullarımızın son dönemlerde yaptıkları çalışmalar bizi sevindiriyor. Bu projeye katılan öğrencilerimizi kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

İl koordinatörlüğünü Veysi Bulut, Güdbettin Gülmez ve A.Gani Tarargan'ın yürüttüğü 'AB'yi Öğreniyorum Projesi'nde birinci olan öğrencilere dizüstü bilgisayar, ikinci olan öğrencilere bisiklet ve üçüncü olan öğrencilere satranç takımı verildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'AB'yi İyi Öğreniyorum' Projesinde Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement