ABank Anadolu Efes'e Desteğini Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

ABank Anadolu Efes'e Desteğini Sürdürüyor

ABank, partnerlik anlaşmasını yenileyerek 3 yıl daha Anadolu Efes'e destek kararı aldı.

24.11.2015 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABank, Türkiye ve Avrupa kupalarında kazandığı başarılar ve yetiştirdiği basketbolcular ile basketbola olan ilginin artmasında önemli pay sahibi Anadolu Efes Spor Kulübü'ne desteğini sürdürüyor.

ABank ile uzun yıllardır süren işbirliğinin devam etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Anadolu Efes Spor Kulübü Genel Direktörü Alper Yılmaz, Anadolu Efes Spor Kulübü'nün, kurulduğu günden bu yana çok büyük başarılara imza attığını ve bu başarılarda ABank'ın hep yanlarında olarak büyük katkılar sağladığını söyledi.

ABank'ın başarı yolculuğunda Anadolu Efes ile kol kola yürümekten gurur duyduklarını belirten ABank Genel Müdürü Meriç Uluşahin de "ABank olarak odaklı bankacılığa, takım olmaya, başarıya ve bu başarıyı paydaşlarımızla paylaşmaya değer veriyoruz. Anadolu Efes de Türk sporunda bu değerlerin en önemli temsilcilerinden biri. Bankacılıkta gitmek istediğimiz yol, tıpkı basketbol gibi mücadele ve başarı odaklı. Bu nedenle Anadolu Efes'in en önemli destekçilerinden biri olmaya devam ediyoruz" dedi.

ABank, 22 Ekim'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda EA Emporio Armani Milano ile yapılan Euroleague karşılaşmasında "Pembe Top Sahada Etkinliği" nedeniyle 25 kadın çalışanını misafir etti. Tüm dünyada "Meme Kanseri Farkındalık" ayı olarak kutlanan Ekim ayında düzenlenen projenin hava atışını başarılı oyuncu Bergüzar Korel gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ABank Anadolu Efes'e Desteğini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement