Abant Tabiat Parkı'nda Kar Yağışı Etkili Oluyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Abant Tabiat Parkı'nda Kar Yağışı Etkili Oluyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Abant Tabiat Parkı'nda etkili olan yar yağışından detaylar Abant, Gölcük ve Kartalkaya'da kar yağışı Doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı'nda ve Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya Kayak Merkezi'nde kar yağışı etkili oluyor.

06.02.2016 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Abant Tabiat Parkı'nda etkili olan yar yağışından detaylar Abant, Gölcük ve Kartalkaya'da kar yağışı

Doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı'nda ve Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya Kayak Merkezi'nde kar yağışı etkili oluyor.

Abant'ta, dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yerini gece kar yağışına bıraktı. Kar yağışı sabah saatlerinden itibaren Abant'ta etkisini arttırdı.

İl Özel İdaresine bağlı ekipler tabiat parkı yolunun ulaşıma kapanmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yolda kalan sürücüler araçlarına zincir takarak devam edebildi.

Kar kalınlığının 35 santimetreye ulaştığı Tabiat Parkı'nda tatilciler, faytona biniyor ya da göl çevresinde yürüyüş yapıyor.

Gölcük Tabiat Parkı'nda da etkili olan kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Kartalkaya'da ise kar kalınlığı 2,5 metre civarında bulunuyor.

Abant Tabiat Parkı\'nda Kar Yağışı Etkili Oluyor
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Abant Tabiat Parkı'nda Kar Yağışı Etkili Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement