Abant Yolu Sel Nedeniyle Ulaşıma Kapandı - Son Dakika
Güncel

Abant Yolu Sel Nedeniyle Ulaşıma Kapandı

Bolu'da sel- Abant yolu sel nedeniyle ulaşıma kapandıBOLU (AA) - Bolu'da etkili olan sağanak nedeniyle Abant yolunda sel meydana geldi.

18.10.2014 23:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'da sel- Abant yolu sel nedeniyle ulaşıma kapandıBOLU (AA) - Bolu'da etkili olan sağanak nedeniyle Abant yolunda sel meydana geldi.Kentte sabah saatlerinden bu yana devam eden etkili yağış, Abant karayolunda sele neden oldu.Selde kaya ve ağaç parçalarıyla karayolu ulaşıma kapanırken, Abant Tabiat Parkı'na tatil için gelenlerin araçları kilometrelerce uzunlukta kuyruk oluşturdu.Karayolları ekipleri yolun ulaşıma açılması için iş makinalarıyla çalışma başlattı. ....

Abant Yolu Sel Nedeniyle Ulaşıma Kapandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Abant Yolu Sel Nedeniyle Ulaşıma Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de 26 kilo esrar ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı
    09:01 İzmir'de 26 kilo esrar ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklandı

    İzmir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 26 kilo 150 gram esrar maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun bilgilerini sosyal medya hesabından duyurdu.

  • Başkan Pekmezci, Tuzcuzade Mahallesi'nde Mahalle Buluşması Gerçekleştirdi
    08:59 Başkan Pekmezci, Tuzcuzade Mahallesi'nde Mahalle Buluşması Gerçekleştirdi

    Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Tuzcuzade Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle buluşmasına yoğun ilgi gösteren mahalle sakinleri, Başkan Pekmezci'yi sevgi gösterileriyle karşıladı. Başkan Pekmezci, mahalle sakinlerine 5 yıllık görev süresini anlattı ve vatandaşların taleplerini dinledi.

  • Bayburt Valisi Eldivan, Ağlarbaba Kız Öğrenci Yurdu'nda İftar Programında Öğrencilerle Buluştu
    08:58 Bayburt Valisi Eldivan, Ağlarbaba Kız Öğrenci Yurdu'nda İftar Programında Öğrencilerle Buluştu

    Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Ağlarbaba Kız Öğrenci Yurdu'nda barınan öğrencilerle iftar programında bir araya geldi. Vali Eldivan, iftar sonrasında öğrencilerle sohbet ederek sorunlarını dinledi ve taleplerini aldı. Vali Eldivan, taleplerin çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat verdi. Vali Eldivan, öğrencilere Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak derslerinde ve sınavlarında başarılar diledi.

  • Mersin'de Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 4 Tutuklama
    08:48 Mersin'de Silah Kaçakçılığı Operasyonu: 4 Tutuklama

    Mersin'de jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda silah kaçakçılığı yapan 4 şüpheli yakalandı ve tutuklandı. Operasyonda ele geçirilen silahlardan birinin şüpheli ölüm olayında kullanıldığı belirlendi.

  • Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
    08:47 Kara Yollarında Yapım ve Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

    Kara yollarında yapılan yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok kesimde yavaş gidilmesi ve trafik işaretlerine uyulması gerekmektedir. Kocaeli-Yalova yolunda orta refüj drenaj sistemleri temizlik çalışması yapılırken, İzmir-Aydın Otoyolu'nda üstyapı çalışmaları sebebiyle Aydın-İzmir istikametinde bazı şeritler ulaşıma kapatılmıştır. Mudurnu-Bolu yolunda köprü yapım çalışmaları devam ederken, Anamur-Aydıncık yolunda heyelan önleme çalışmaları sürmektedir. Samsun-Ordu yolunda Yunus Emre Tüneli'nin bakım ve onarım çalışmaları yapılmaktadır. Elazığ-Malatya yolunda üstyapı yenileme çalışmaları devam ederken, Siverek-Adıyaman yolunda heyelan nedeniyle kontrollü ulaşım sağlanmaktadır. Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunda deniz tahribatı sebebiyle bölünmüş yolun bir şeridi kullanıma kapatılmıştır. Kalkan-Kaş yolunda sahil kesiminde taş tahkimat çalışmaları devam ederken, Yenişehir-Bilecik yolunda yapım çalışmaları sürmektedir.

  • It Takes Two, 15 milyon kopya sattı
    08:33 It Takes Two, 15 milyon kopya sattı

    Hazelight Studios tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan It Takes Two oyunu, en popüler oyunlar arasında yer alıyor. Oyunculara eğlenceli bir deneyim sunan yapım, 15 milyon kopya satışına ulaştı. Ayrıca oyun, Yılın Oyunu ve En İyi Aile Oyunu ödüllerini de kazandı.

  • Yapay Zeka İşsizliği Tetikliyor: İş Gücünün Yüzde 11'i Tehlikede
    08:33 Yapay Zeka İşsizliği Tetikliyor: İş Gücünün Yüzde 11'i Tehlikede

    Son yıllarda yapay zeka alanında yaşanan gelişmeler, iş gücünün önemli bir kısmını etkileyebilir. Birleşik Krallık'ta yapılan bir araştırmaya göre, yapay zeka tarafından üstlenilebilecek işler nedeniyle yaklaşık 1,5 milyon kişi işsiz kalabilir. Veri tabanı yönetimi gibi alanlar en çok etkilenecek pozisyonlar arasında yer alıyor. Ancak yapay zekayı etkili bir şekilde kullanabilenler için yeni iş fırsatları da ortaya çıkabilir.

  • Çin'deki iPhone Satışları %33 Oranında Düştü
    08:33 Çin'deki iPhone Satışları %33 Oranında Düştü

    Gelen son raporlar, Çin pazarı için tedarik edilen iPhone sayısının geçen yılın şubat ayına göre tam %33 oranında düştüğünü gösteriyor. Bu durum, satışların son 3 aydaki gerilemesini sürdürdüğünü de ortaya koymuş oldu. Apple yönetiminin Çin'e acilen bir çıkarma daha yapmaya hazırlandığı söylenirken, bizzat CEO Tim Cook'un duruma müdahale edebileceği belirtildi.

  • Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılabiliyor
    08:19 Emeklilerin promosyon ödemeleri bugün başlıyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılabiliyor

    Emeklilerin banka promosyon tutarlarında artışa gidildi. Kamu bankaları 8 bin ile 12 bin lira arasında değişen tutarlarda promosyon ödeyecek. Başvurular bankalardan ya da e-devlet üzerinden yapılabiliyor. Promosyon ödemeleri bugün başlıyor.


Advertisement