ABD Başkanı Joe Biden, Trump'ın Oval Ofis'teki "diyet kola" butonunu da kaldırttı - Son Dakika
Dünya

ABD Başkanı Joe Biden, Trump'ın Oval Ofis'teki "diyet kola" butonunu da kaldırttı

ABD Başkanı Joe Biden, Donald Trump'ın Oval Ofis'teki izlerini silmekte kararlı görünüyor. Biden, Trump'ın masasında bulunan "diyet kola" butonunu da kaldırttı.

22.01.2021 13:34  Güncelleme: 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göreve başladığı ilk günden itibaren Donald Trump'ın aldığı kararları bir bir iptal eden Joe Biden, Oval Ofis'teki "diyet kola" butonunu da masadan kaldırdı.

"TRUMP DÜĞMEYE BASTI VE BİR UŞAK GÜMÜŞ TEPSİDE DİYET KOLA GETİRDİ"

Gelişmeyi fark eden gazeteci Tom Newton Dunn, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 2019'da Trump ile bir röportaj yaptığını söyleyerek, o dönem başkana bunun ne işe yaradığını sorduklarını hatırlattı. Dunn, "Trump kırmızı düğmeye bastı ve bir uşak içeri gümüş tepside diyet kola getirdi" dedi. Gazeteci Dunn, Biden'ın bu butonu kaldırdığını söyleyerek, "O artık yok" ifadesini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden, Trump'ın Oval Ofis'teki 'diyet kola' butonunu da kaldırttı

"MİSAFİRLERİNE ŞAKA YAPARDI"

Beyaz Saray'ın eski danışmanlarından Chris Sims de Trump'ın bu düğmeyi kullanarak "misafirlerine şaka yaptığını" ifade etmişti. Trump'ın kendisini ziyarete gelenlere düğmenin "nükleer cephanelikle ilgili olduğunu" söylediğini yazan Sims, "Aniden düğmeye basardı. O sırada ne yapacağından emin olmayan misafirler birbirlerine bakarlardı. Birkaç dakika sonra bir uşak gümüş tepsiyle diyet kola getirirdi ve Trump kahkahayı patlatırdı" ifadelerini kullanmıştı.

ABD Başkanı Joe Biden, Trump'ın Oval Ofis'teki 'diyet kola' butonunu da kaldırttı
ABD Başkanı Joe Biden, Trump\'ın Oval Ofis\'teki "diyet kola" butonunu da kaldırttı

Son Dakika Dünya ABD Başkanı Joe Biden, Trump'ın Oval Ofis'teki 'diyet kola' butonunu da kaldırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • adaletreis: Ah trump ah, üzümlü kekim 16 2 Yanıtla
  • abc: azuahahahhaha vay trump vayyyy karnım agrıdıbe.. 2 0 Yanıtla
  • Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi
    18:58 Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem, komşu il Amasya'da da hissedildi. İçişleri Bakanlığı AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, depremde herhangi bir olumsuzluk olup olmadığı Amasya'da inceleniyor.

  • Özbekistan ve Tacikistan Cumhurbaşkanları Müttefiklik İlişkileri Anlaşması'nı İmzaladı
    18:48 Özbekistan ve Tacikistan Cumhurbaşkanları Müttefiklik İlişkileri Anlaşması'nı İmzaladı

    Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ve Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, iki ülke arasındaki ilişkilerin müttefiklik düzeyine çıkarılmasını öngören Müttefiklik İlişkileri Anlaşması'nı imzaladı. Görüşmede, siyasi, ticari-ekonomik, sağlık, eğitim, kültürel ve insani alanlardaki ilişkilerin geliştirilmesi konuları ele alındı. Ayrıca, endüstriyel işbirliği, sınır aşan su kaynaklarının ortak kullanımı, ulaştırma ve transit taşımacılık alanlarında işbirliği ve ikili ticaret hacminin artırılması gibi konularda mutabık kalındı. İki cumhurbaşkanı arasında 30'a yakın anlaşma yapıldı.

  • Dünya Basın Fotoğrafı Ödülü Gazze Savaşı Fotoğrafçısı Mohammed Salem'e Verildi
    18:22 Dünya Basın Fotoğrafı Ödülü Gazze Savaşı Fotoğrafçısı Mohammed Salem'e Verildi

    Mohammed Salem'in çektiği fotoğrafta, Gazze'deki İsrail hava saldırısında ölen beş yaşındaki yeğeninin kefene sarılı cesedine sarılan Inas Abu Maamar yer alıyor. Jüri, fotoğrafın dayanılmaz bir kayba dair tüm hissi yansıttığını belirtti. Ayrıca, diğer dallarda da savaşlar, mülteci krizleri ve iklim değişikliği gibi konulara dair fotoğrafların ödüle layık görüldüğü belirtildi.

  • Ünye Limanı'nda çimento yüklü gemide yangın çıktı
    17:22 Ünye Limanı'nda çimento yüklü gemide yangın çıktı

    Ordu'nun Ünye Limanı'nda çimento yüklü kuru yük gemisinde çıkan yangın sonrası tahliye edilen 13 mürettebat, ilçedeki otellere yerleştirildi. Yangının trafodan kaynaklı olduğu tahmin ediliyor.

  • ABD'den İran'a yeni yaptırımlar
    16:54 ABD'den İran'a yeni yaptırımlar

    Amerika Birleşik Devletleri'nde hem Beyaz Saray hem de Dışişleri'nden peş peşe açıklamalar geldi. İran'da İHA üretimi ve testi için çalışan 16 kişi ve 2 kuruma yaptırım kararı alındığı belirtildi. Yapılan açıklamalarda, İran'a yönelik ekonomik baskının artacağına işaret edildi.


Advertisement