ABD Başkonsolosluğunda Sarı Toz - Son Dakika
Güncel

ABD Başkonsolosluğunda Sarı Toz

ABD Başkonsolosluğunda Sarı Toz

Belçika, Kanada ve Almanya Konsolosluklarına, sabah saatlerinde zarf içinde sarı renkte toz gönderilmesinin ardından, ABD Başkonsolosluğuna da aynı zarftan yollandı.

24.10.2014 19:38  Güncelleme: 21:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belçika, Kanada ve Almanya Konsolosluklarına, sabah saatlerinde zarf içinde sarı renkte toz gönderilmesinin ardından, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkonsolosluğu'na da aynı zarftan yollandığı öğrenildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) veUlusal Medikal Kurtarma Ekipleri'ne (UMKE) bağlı görevliler tozdan numune almak için başkonsolosluğa geldi.

İstanbul'daki 3 konsolosluğa sabah saatlerinde zarf içinde sarı renkte toz gönderilmesinin ardından, ABD İstanbul Başkonsolosluğuna da aynı zarftan teslim edildiği belirlendi. Saat 12.30'da zarfı alan görevliler içerisinden sarı renkte toz çıkması üzerine durumu konsolosluk yetkililerine bildirdi. Yetkililerin haber vermesinin ardından başkonsolosluğa polis, AFAD ve UMKE ekipleri gönderildi.

AFAD ve UMKE ekipleri, incelemelerde bulunmak için başkonsolosluğa geldi. Zarfın incelenmesi amacıyla ABD'ye yollanacağı öğrenilirken, AFAD ve UMKE ekiplerine numune aldıktan sonra konsolosluktan ayrıldılar. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ABD Başkonsolosluğunda Sarı Toz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement