ABD Büyükelçiliğinden Teröre Karşı Dayanışma Mesajı - Son Dakika
Güncel

ABD Büyükelçiliğinden Teröre Karşı Dayanışma Mesajı

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, ortak terör tehdidiyle mücadelede ABD'nin Türkiye'nin güvenliğine ve toprak bütünlüğüne yönelik taahhüdünün sarsılmaz güçte olduğunu bildirdi.

02.05.2016 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, ortak terör tehdidiyle mücadelede ABD'nin Türkiye'nin güvenliğine ve toprak bütünlüğüne yönelik taahhüdünün sarsılmaz güçte olduğunu bildirdi.

Büyükelçiliğin resmi Twitter sayfasında, Türkiye'de son dönemde yaşananlara ilişkin açıklama yapıldı.

Türkiye'nin zor bir hafta geçirdiği vurgulanan açıklamada, "yaşanan korkunç terör saldırılarından ve trajik can kayıplarından bir kez daha derin üzüntü duyulduğu" kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bursa, Gaziantep, Dicle, Nusaybin, Şırnak, Muş ve diğer yerlerde yaşanan saldırıları, öte yandan Kilis ve Karkamış'ı sürekli şekilde hedef alan ve sınır ötesinden gerçekleştirilen havan topu ve roket saldırılarını esefle kınıyor; ortak terör tehdidiyle mücadelede Türkiye ile beraber çalışmaya dair güçlü taahhüdümüzü bir kez daha teyit ediyoruz. Bu zor zamanlarda, ABD'nin Türkiye'nin güvenliğine ve toprak bütünlüğüne yönelik taahhüdü sarsılmaz güçtedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD Büyükelçiliğinden Teröre Karşı Dayanışma Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor
    14:03 31 Mart seçimlerinden sonra ilk anket! AK Parti'de kan kaybı devam ediyor

    Türkiye Raporu'nun yaptığı ankete göre, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP birinci parti olurken AK Parti ikinci sırada yer aldı. Ankete katılanların yüzde 35.2'si CHP'ye oy verirken AK Parti'ye oy vereceğini belirtenlerin oranı yüzde 29.8'de kaldı. Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki, anket sonuçlarıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu sonucun AK Parti için bir ilk olduğunu belirtti.


Advertisement