ABD'de Gece Kulübünde Silahlı Saldırı: 2 Ölü, 17 Yaralı - Son Dakika
Dünya

ABD'de Gece Kulübünde Silahlı Saldırı: 2 Ölü, 17 Yaralı

Bu sabah erken saatler de ABD'nin Florida eyaletindeki Fort Myers şehrindeki bir gece kulübünde düzenlenen silahlı saldırıda en az 2 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.

25.07.2016 12:17  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD basınında yer alan haberlere göre, Fort Myers'de "Club Blu" adlı gece kulübünde meydana gelen olayda ilk belirlemelere göre iki kişi öldü.

49 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Florida eyaletinin Orlando kentinde 12 Haziran Pazar gecesi sabaha karşı çoğunlukla eşcinsellerin gittiği bir gece kulübünde Omar Mateen adlı kişinin düzenlediği saldırıda 49 kişi ölmüş, 53 kişi yaralanmıştı.

2 ÖLÜ, 17 YARALI

Bu sabah erken saatlerde, yine ABD'nin Florida eyaletindeki Fort Myers şehrindeki bir gece kulübünde düzenlenen silahlı saldırıda en az 2 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.

EN AZ 30 EL SİLAH SESİ

Saldırı, 13-27 yaşları arasındaki gençlerin katıldığı "ergen gecesi" olarak adlandırılan bir etkinlik sırasında gerçekleştirildi. Blu isimli gece kulübünde gerçekleştirilen saldırının görgü tanıkları farklı silahlardan en az 30 el silah sesi duyduklarını kaydetti.

3 KİŞİ YAKALANDI

Polis olayla alakalı bölgede arama çalışması başlatıldığını açıklarken olayla bağlantısı olduğu düşünülen 3 kişi de yakalandı.

ABD\'de Gece Kulübünde Silahlı Saldırı: 2 Ölü, 17 Yaralı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya ABD'de Gece Kulübünde Silahlı Saldırı: 2 Ölü, 17 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement