ABD'deki Cumhuriyetçi Parti Kongresinde Polis Müdahalesi - Son Dakika
Güncel

ABD'deki Cumhuriyetçi Parti Kongresinde Polis Müdahalesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Gösteriden görüntü, -Bayrak yakılması, -Polis müdahalesi, -Polisin bayraklı bir göstericiyi bölgeden uzaklaştırması,ABD'deki Cumhuriyetçi Parti kongresi Amerikan bayrağı yakan göstericilere müdahale eden polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı ABD'nin Ohio eyaletinde devam eden Cumhuriyetçi Parti kongresini protesto etmek için Amerikan bayrağı yakan gruba müdahalede bulunan polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

21.07.2016 05:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Gösteriden görüntü,

-Bayrak yakılması,

-Polis müdahalesi,

-Polisin bayraklı bir göstericiyi bölgeden uzaklaştırması,

ABD'deki Cumhuriyetçi Parti kongresi

Amerikan bayrağı yakan göstericilere müdahale eden polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı

ABD'nin Ohio eyaletinde devam eden Cumhuriyetçi Parti kongresini protesto etmek için Amerikan bayrağı yakan gruba müdahalede bulunan polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Cleveland kentindeki Quicken Loans Arena'da gerçekleşen kongrenin üçüncü gününde polisin göstericilere yaptığı müdahale tansiyonu yükseltti. Cumhuriyetçi Parti'nin nihai başkan adayı Donald Trump'ın kente gelmesinde kısa bir süre sonra kongre salonu girişinde ABD bayrağı yakmak isteyen gruba polis izin vermedi. Salon girişine yaya, bisikletli ve atlı polislerin yanı sıra itfaiye ekipleri de çağırıldı. Polisin uyarısına rağmen beraberlerinde getirdikleri bayrağı yakan gruba polis sert şekilde müdahale etti.

Gözaltılar sırasında polisin sıktığı gazdan çok sayıda kişi etkilendi.

Bu arada gösteri öncesinde alınan istihbarat nedeniyle protestonun gerçekleşeceğinden haberdar olan polis, gongre alanı girişine bayrakla gelen bir kişiyi bölgeden uzaklaştırdı.

ABD\'deki Cumhuriyetçi Parti Kongresinde Polis Müdahalesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD'deki Cumhuriyetçi Parti Kongresinde Polis Müdahalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement