ABD'li Diplomat Turner, Adıyaman'da - Son Dakika
Güncel

ABD'li Diplomat Turner, Adıyaman'da

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : MÜSİAD Şube Başkanı Şerif Yıldırım'ın konuşması ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Jim Turner'in konuşması ABD'li diplomat Turner, Adıyaman'da ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Jim Turner, beraberindeki heyetle MÜSİAD Adıyaman Şubesini ziyaret etti ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Jim Turner, beraberindeki heyetle Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şubesini ziyaret etti.

27.04.2016 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

MÜSİAD Şube Başkanı Şerif Yıldırım'ın konuşması

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Jim Turner'in konuşması

ABD'li diplomat Turner, Adıyaman'da

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Jim Turner, beraberindeki heyetle MÜSİAD Adıyaman Şubesini ziyaret etti

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Ekonomi Müsteşarı Jim Turner, beraberindeki heyetle Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şubesini ziyaret etti.

Turner, beraberindeki heyetle geldiği MÜSİAD'da gazetecilere açıklamalarda bulundu. Adıyaman'daki tarihi yerlerin çok güzel olduğunu ve buraların gezilmesi gerektiğini belirten Turner, Adıyaman'ın ekonomisini ve fırsatlarını daha fazla bilmek ve öğrenmek istediklerini söyledi.

Buranın kendileri için çok iyi bir fırsat olduğunu aktaran Turner, Nemrut Dağı'nı gezdiklerini belirterek, "Çok büyük, çok enteresan ve çok tarihi bir yer. Burada turist tesisleri var ve ulaşım rahat. Biz turizmi destekliyoruz. Amerikalılar Türkiye'yi çok bilmiyor. Bu yüzden medya çok önemli bir rol oynuyor. Özellikle şimdi her yer yeşil, tarım çok değerli, çok güzel yerler var. Bu yüzden Amerikalılar buraya gelirse fikirler değişir. Çok güzel bir yer." dedi.

Türkiye'deki terör olaylarına da değinen Turner, "Kesinlikle bu bir problem ama Adıyaman'da hiç problem görmedim. Böyle bir problem var ama artık onu aşmanız lazım. Bitmiş olması lazımdı. Biz ekonomik fırsatlarla ilgileniyoruz. Bizim amacımız Amerika ve Türkiye arasında iletişimi geliştirmek, mümkün ise ticareti geliştirmek. Firmalar arasında ticaret hacmini geliştirmek." diye konuştu.

MÜSİAD Şube Başkanı Şerif Yıldırım da yaptıkları çalışmalar hakkında Turner'a bilgi verdi, kentin ekonomik durumuna ilişkin sunum yaptı.

ABD\'li Diplomat Turner, Adıyaman\'da
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD'li Diplomat Turner, Adıyaman'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement