ABD'li Eşini Öldüren Modacı Rapor İçin Hastaneye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

ABD'li Eşini Öldüren Modacı Rapor İçin Hastaneye Sevk Edildi

ABD\'li Eşini Öldüren Modacı Rapor İçin Hastaneye Sevk Edildi

Bodrum'da, bir çocuk annesi ABD'li eşi Easther Giovanna Parker S.'yi bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan modacı ve kuaför İhsan Bora S.'nin yargılanmasına devam edildi.

12.11.2014 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'da, bir çocuk annesi ABD'li eşi Easther Giovanna Parker S.'yi bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan modacı ve kuaför İhsan Bora S.'nin yargılanmasına devam edildi. Mahkeme başkanı hakim Dr. Yakup Yıldız, hakkında 'yakın akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen sanık İhsan Bora S.'nin cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne gönderilmesine karar verip, duruşmayı erteledi.

Olay, geçen 6 Nisan'da Gümüşlük Mahallesi, Özgüvendik Sokak'taki bir site içindeki villada meydana geldi. Bir çocuk babası İhsan Bora S., Mart ayında kiralayıp taşındıkları villarında, Türkiye'nin ekonomisine ilişkin araştırma raporları hazırlayan ABD'li eşi Easter Giovanna Parker S. ile akşam saatlerinde yemek yedikten sonra alkol almaya başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde, çift arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, saat 00.30 sıralarında, masadaki ekmek bıçağını kapan İhsan Bora S., 1 yaşındaki oğullarının da evde bulunduğu sırada ABD'li eşi Easter Giovanna Parker S.'yi boğaz ve göğsünden yaraladı. Aşırı kan kaybeden Easter Giovanna Parker S., olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayın ardından bayıldığını öne süren İhsan Bora S., cesedin başında sabaha kadar kaldıktan sonra Ankara'da yaşayan ablalarını arayıp cinayeti bildirdi. Eve gelen ablalarının durumu jandarmaya bildirmesi üzerine olay ortaya çıktı. Gözaltına alınan İhsan Bora S. tutuklanırken, çiftin 1 yaşındaki oğulları B.S. ise yakınlarına teslim edildi.

Olayı soruşturan Cumhuriyet Savcısı Serhat Bişkin, sanık İhsan Bora S. hakkında yakın akrabayı öldürmek suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle Bodrum Ağır Ceza Mahkemesinde dava açtı.

İlk duruşmadaki ifadesinde, ABD'li eşi ile 21 Haziran 2012 tarihinde İstanbul'da boğazdaki bir villada yapılan muhteşem düğünle evlendiklerini belirten İhsan Bora S., şunları anlattı:

"Ancak, kendisi evlenmeden önceki ilişkilerini evlendikten ve hamile kaldıktan sonra da Marmaris ve İstanbul'da devam ettirdi. Buna katlanamadığım için yeni bir hayata başlamak üzere 26 Mart 2014 tarihinde Bodrum'a gelerek villa kiraladık. Burada, eski arkadaşlarını dostlarını unutur sandım. Olay akşamı oğlum ve eşimle yemeğe çıkmayı istedim. Yemeğe gittik. Ancak, kendisine olay çıkarmamasını ve tartışmaya girmemesini istedim. Buna rağmen yemekte tartıştık. Biraz alkol almıştık, eve döndük. Oğlumla eve girerken eşim, 'Geleceğim' diyerek yanımızdan ayrıldı. İki saat sonra döndü. Nereye gittiğini ve neden geciktiğini sordum. 'Sana ne' dedi. 'S. ile yattım o senden daha iyi' deyince tartışmamız salonda kavgaya dönüştü. Daha sonra kendisine küfür ettim. Kendisine, tokat attım. Eşim kırık bira şişesi ile bana saldırıp, yaraladı. Ben de elime geçirdiğim bıçakla vurmaya başladım. Ancak, bıçağı nasıl aldım, nasıl sapladım hatırlamıyorum. Ancak eşimin bağırsağının dışarıya çıktığını gördüm. Hareketsiz kalması üzerine ağlayan çocuğumun sesi ile kendime geldim. Çocuğumu tekrar uyuttum. Salona geldim, eşim can çekişiyordu, ağzından hırıltılar geliyordu. Mutfaktan su getirip, içirdim. Ardından yaşamını yitirdi. Oturup başında dakikalarca ağladım. Salonda yerde cansız yatan eşimi sürükleyerek, evin başka bir odasına götürdüm. Başının altına yastık koydum ve üstünü battaniye ile örttüm. Oğlum yerleri bu şekilde görmesin diye de kanları temizledim. Üzerimdeki kanlı tişörtü de nereye attığımı hatırlamıyorum. Cesedin başında sabaha kadar bekledim. Daha sonra da Ankara'daki kardeşim Esra ve ablam Dilek'i arayıp Bodrum'a gelmelerini söyledim. Kendileri gelince, oğlumu da alıp bir çay bahçesine gidip, oturduk. Eşimi öldürdüğümü kendilerine söylemedim. Ancak onlar bir şey olduğunu sezdi. Eve gittik. Çocuğa bez ve eşya aldım. Esra da içeri girdi. Kendisine eşimi öldürdüğümü söyledim. O da durumu jandarmaya bildirdi. Eşimin vazgeçmediği yasak ilişkileri beni bu hale getirdi, eşim hamileyken de bu ilişkilerini sürdürdü. Olanlardan çok pişmanım."

Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün 4'üncüsü yapılan duruşmaya, hakkında 'yakın akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan İhsan Bora S., avukatı ile ölen Easther Giovanna Parker S.'nin ailesi ve avukatları katıldı.

Duruşmada öldürülen kadının iş arkadaşı Alistair Holbrook Taylor tanık olarak dinlendi. Taylor, öldürülen kadının ABD'ye dönmeyi istediğini kendisine anlattığını, ancak özel hayatıyla ilgili konularda bir bilgisinin olmadığını, ailevi konular konusunda da hiç konuşmadıklarını söyledi. Eşini aldatacak birisi olduğunu düşünmediğini dile getirdi. Sanık İhsan Bora S.'nin babası Zakir S. de verdiği ifadede, "Oğlum gelinimle hamileyken evlendi. Güzel bir düğün yapmıştık. Bodrum'a taşındıklarından 3 gün sonra haberim oldu. Daha önce haberim olsaydı engel olurdum. Gelinim öldü, oğlum cezaevinde. İki evladımı kaybettim" dedi. Oğlunun psikolojik bir rahatsızlığı olup olmadığı sorulunca, bir rahatsızlığına şahit olmadığını, ilaç da kullanmadığını söyledi.

Mahkeme heyeti, sanığın cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde üç hafta süre ile gözetim altında tutulup rapor alınmasına karar verip, duruşmayı erteledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ABD'li Eşini Öldüren Modacı Rapor İçin Hastaneye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu
    01:20 Ankara'da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu

    Ankara'nın Etimesgut ilçesinde seyir halindeyken alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale geldi. Etimesgut ilçesi Topçu mahallesinde seyir halinde olan bir araç yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi. Yaralanan olmadı.

  • MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300
    01:10 MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300

    MediaTek, yüzde 10 daha güçlü olduğu iddia edilen Dimensity 6300 işlemcisini duyurdu. İki adet 2.4 GHz hızında ARM Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan işlemci, 108 Megapiksel sensörü ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde iki sensörü destekliyor. Ayrıca 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 ve GPS bağlantıyı destekliyor.

  • Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?
    01:09 Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?

    OpenAI tarafından geliştirilen ve Microsoft'a ait Copilot, en popüler yapay zeka sohbet botları arasında yer alıyor. Copilot, GPT-4'ü ücretsiz sunuyor, ücretsiz şekilde internete erişebiliyor, popüler hizmetlere entegre edildi, Copilot ile DALL-E ücretsiz ve Windows 10 üzerinden kullanılabilir.

  • Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları
    01:09 Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları

    SDN ekranlarının sevilen serisi Teknoloji Testi'nin bugünkü konuğu popüler şarkıcı Murat Boz oldu. Murat Boz, vivo V30'un tasarımını, kamerasını, pil ömrünü ve diğer özelliklerini beğendiğini söyledi. Ayrıca yapay zeka, sanal gerçeklik ve uzay teknolojileri gibi konulardaki görüşlerini de paylaştı. Videoda aksesuarlar ve yeni teknolojiler hakkında da sohbet edildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı
    01:09 Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı

    Tesla, Cybertruck modellerinde yaşanan hızlandırıcı pedalın sıkışma sorunu nedeniyle tüm araçları geri çağırdı. Tasarım hatasının sebep olduğu sorun, şirket tarafından giderilecek ve üretimde değişiklik yapılacak.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek
    00:54 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyon kişinin geleceğini açıkladı. Elaldı, taraftarlardan anlayış beklediklerini belirtti.


Advertisement