ABD'li Gelin Amy, Adana Çiftetellisi ile Döktürdü - Son Dakika
Güncel

ABD'li Gelin Amy, Adana Çiftetellisi ile Döktürdü

ABD\'li Gelin Amy, Adana Çiftetellisi ile Döktürdü

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Halis Arıoğlu’nun oğlu Emrah Arıoğlu, ABD’li Amy Lucas ile dünya evine girdi.

30.09.2014 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Halis Arıoğlu'nun oğlu Emrah Arıoğlu, ABD'li Amy Lucas ile dünya evine girdi. Düğünde gelin Amy'nin, damat ve ailesi ile birlikte başta Adana çiftetellisi olmak üzere birçok oyunu pistte yabancılık çekmeden oynaması davetlilerin ilgisini çekti.

Serap ve Halis Arıoğlu'nun oğulları Emrah Arıoğlu, eğitim gördüğü ABD'de tanıştığı Diane ve Richard Lucas çiftinin kızı Amy Lucas ile düzenlenen kır düğünü ile hayatını birleştirdi. ÇÜ Rektörü Prof. Mustafa Kibar, eski Kültür ve Turizm Bakanlarından Timuçin Savaş, eski milletvekillerinden Hulusi Güvel, Mehmet Büyükyılmaz ile TEDAŞ Müdürü Mahmut Nimet Dalkır, ÇÜ'nün dekan ve öğretim üyeleri, tanınmış siyasetçiler ile çok sayıda davetlinin de katıldığı düğünde gelin Amy Lucas, Türk folklorunda yer alan oyun havalarını yabancılık çekmeden oynadı.

Bazen gelinin ailesinin de eşlik ettiği oyunlara damadın babası Prof. Dr. Halis Arıoğlu'nun da katılarak uzun süre pistte kalması davetlilerin alkışına neden oldu.

Misafirleri ile tek tek ilgilenen Arıoğlu, zaman zaman gelin Amy, gelinin annesi Diane ve eşi Serap Arıoğlu ile de pistte dans etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel ABD'li Gelin Amy, Adana Çiftetellisi ile Döktürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement