ABD'li Kız Öğrenci İstanbul'da Tecavüze Uğradı - Son Dakika
3. Sayfa

ABD'li Kız Öğrenci İstanbul'da Tecavüze Uğradı

İstanbul'da eğitim için gelen Amerikalı kız öğrenci, İstanbul'un ortasında Fulya'da tecavüze uğradı. Olayla ilgili bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

02.05.2016 19:46  Güncelleme: 22:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'a eğitim için gelen Amerikalı I.D. adlı kız öğrenciyi otomobille kaçırdıktan sonra tecavüz ettikleri gerekçesiyle adliyeye sevk edilen 2 kişiden biri tutuklandı. 18 yaşından küçük olan diğer zanlı ise serbest bırakıldı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na çıkarılan B.Y. (21) ile C.K. (17) savcılıkta ifade verdi. Yaşı 18'den küçük olan C.K. serbest bırakılırken, B.Y. ise sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

AİLESİNİ GÖRÜNCE BAĞIRDI

B.Y.'nin, polis ekibi eşliğinde Adliye kapısından çıkarken, ailesinin dışarıda kendisini beklediğini görünce "Anne" diye bağırdığı dikkat çekti. Zanlı, daha sonra Metris Cezaevi'ne konuldu.

OLAY CUMARTESİ GECESİ YAŞANDI

Cumartesi gecesi meydana gelen olayda, ABD'den eğitim için İstanbul'a gelen 23 yaşındaki I.D., öğrenci arkadaşlarıyla birlikte gittiği bir partiden tek başına çıktıktan sonra otostop yaparak bir araca binmiş, ancak otomobiline bindiği kişiler tarafından kaçırılan genç kız, Fulya'daki bir arazide tecavüze uğramıştı. Saldırganlar, genç kıza tecavüz ettikten sonra, cep telefonunu gasp ederek, kızı yol kenarında bırakıp kaçmıştı.

CEP TELEFONUNDAN YAKALANDILAR

Genç kızın polise başvurmasının ardından, eşkali belirlenen saldırganlar aranmaya başlamış, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri genç kızdan gasp edilen telefonun izini Şişli'de bir telefon bayiinde bulmuştu. Telefonun şüpheliler tarafından olaydan sonra satıldığı ortaya çıkınca, telefonu satan kişiler kimlikleri belirlenerek gözaltına alınmıştı.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİLER

Şüphelilerin, genç kızın kendi istediği ile araca bindiğini ve kendileriyle birlikte olduğunu iddia ettiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa ABD'li Kız Öğrenci İstanbul'da Tecavüze Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • lütfü: dinimizce kadının otostop çekmesi günahtır 11 15 Yanıtla
  • Cann: Her durumda akp yi suçlayan angutlar iktidarın nasıl bişey oldugunu göremiyeceksiniz.. 7 15 Yanıtla
  • Eylem: Reziller dunyaya bizi rezil ediyorsunuz sapkinlar 19 1 Yanıtla
  • muğlalı : akp türkiyesi 4 3 Yanıtla
  • ısıddınmı: burda kımlık ortada olmadıgından ınsanlar soyleyemeyecegı seyı yazıyor.akp dusmanlıgının boyutuda ortada.bende akplı olarak chplılere dusman deyılım ama onların akpye oy verenlerı oldurmek ıstedıgını bılıyorum.onlara kın beslemıyorum cunku ınancım onların bırer et yıgınından farklı olmadıgını soyluyor ruhları olmadıgı ıcın.cehennemden keske gelsede solcu levent anlatsa sonsuza kadar kabus gorecegını uyanmak yok.sızler hesaba ınanmadıgınızdan kabus dedım. 1 0 Yanıtla
  • NE DİYİN LA: ABOVVV 0 0 Yanıtla
  • lokomotif: AKP ne iş lan daldal yezidiler sizi.. reklam kampanyaniz boşa sizin gidic eğiniz yer hazır lagar cenneti.. 0 0 Yanıtla

Advertisement