ABD, Ölen 4 IŞİD'linin Fotoğrafını Paylaştı - Son Dakika
Güncel

ABD, Ölen 4 IŞİD'linin Fotoğrafını Paylaştı

Amerika, sosyal medyada başlattığı kampanyada IŞİD'e katılmak isteyenleri vazgeçirmek için ölen dört IŞİD'linin fotoğrafını paylaştı.

25.09.2014 12:42  Güncelleme: 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD, Twitter'da 'Think Again Turn Away' (Bir Daha Düşün, Vazgeç) isimli açtığı sayfada, IŞİD'e gidenleri ve gidecekleri vazgeçirmek için bir kampanya başlattı. Sayfada öldürülen 4 IŞİD'linin fotoğrafını paylaşılarak, sorunu çözmeye yönelik büyük bir adım atıldığı ifaede edildi.

TWITTER SAYFASINDA PAYLAŞILAN DİĞER FOTOĞRAFLAR VE VİDEO

Twitter sayfasında paylaşılan fotoğraflar arasında hava saldırıları, fırlatılan füzeler ve İslamcı gruplarla savaşan iki Amerikalının ölmeden önceki fotoğrafları da var.

Amerika Dışişleri Bakanlığı, IŞİD'in yaptıklarını göstermek için temsili bir video da paylaştı. Videoda, İslam'a ait tarihi binaların ve bölgelerin bombalandığı ve kendisi gibi Müslüman olanların IŞİD tarafından nasıl öldürüldüğü gösteriliyor.

ÖLEN DÖRT IŞİD'LİNİN FOTOĞRAFI

Perşembe akşamı Suriye'de IŞİD'e karşı yapılan hava saldırısından sonra ölen 4 cihatçının fotoğraları Dışişleri Bakanlığı tarafından paylaşıldı.

Paylaşılan fotoğraflara başlık olarak da 'İşi bitirmeye yönelik önemli ve büyük adım' denildi.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, IŞİD için savaşmak isteyen kişilerin ülkeden gitmesini engellemek için sınırları IŞİD'e kapatma kararını oybirliğiyle çarşamba günü onayladı

ABD, Ölen 4 IŞİD\'linin Fotoğrafını Paylaştı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel ABD, Ölen 4 IŞİD'linin Fotoğrafını Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement