ABD Polisinin Sokak Ortasında Bir Evsizi Vurduğu Anlar Kamerada - Son Dakika
Güncel

ABD Polisinin Sokak Ortasında Bir Evsizi Vurduğu Anlar Kamerada

ABD Polisinin Sokak Ortasında Bir Evsizi Vurduğu Anlar Kamerada

ABD polisi polis sokak ortasında tartıştığı evsiz bir kişiyi vurarak öldürdü. O anlar kameraya yansıdı ve kısa zamanda izlenme rekoru kırdı.

02.03.2015 11:02  Güncelleme: 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD polisi sokak ortasında tartıştığı bir evsizi güpegündüz vurdu. Polisin hiç düşünmeden ve acımadan öldürdüğü anlar kameraya yansıdı. Kısa sürede sosyal medyaya yayılan ve izlenme rekoru kıran görüntüler büyük tepki çekti.

5 EL SİLAH SESİ DUYULUYOR

Beş el silah sesinin duyulduğu görüntülerde kaldırıma çadır kuran bir evsizi uzaklaştırmaya çalışan polis, ona yardım etmek isteyen bir kişiyi de sürükleyerek uzaklaştırıyor.

Pazar günü öğleden sonra gerçekleşen olayda beş polis memuru çevrede 'Afrika' adıyla bilinen evsizle tartıştıktan sonra, etkisiz hale getirebilmek için yere yatırıyor. Ardından beş el ateş ediyor.

İZLENME REKORU KIRIYOR, TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Olayın sosyal medyada yayınlanmasının ardından görüntüler tıklanma rekorları kırarken, gündüz vakti ve cadde ortasında gerçekleşen polis şiddetine karşı tepkiler büyüyor.

"KALDIR ÇADIRINI BURADAN"

Görgü tanıkları ise polisin 'Afrika'dan kaldırıma kurduğu çadırı kaldırmasını istediğini, evsizin ise buna direndiği, bunun üzerine polisin evsizi yere yatırdıktan sonra ateş ettiğini ifade etti. Olay yerinde başka bir tabanca bulunmazken, evsizin üzerinde silah olup olmadığı ise belirsizliğini koruyor. Gerçek kimliği açıklanmayan 'Afrika'nın ise olayın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

POLİSLERE SORUŞTURMA AÇILDI

Olay sosyal medyaya yansırken polisin şiddetine tepkiler çığ gibi büyüyor ve insanlar bu şiddeti kınayan mesajlar yayınlıyor. Los Angeles polisi olayı araştırmaya devam ettiklerini ve söz konusu polisler hakkında soruşturma açıldığı bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ABD Polisinin Sokak Ortasında Bir Evsizi Vurduğu Anlar Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • AllahKulu: Bunlarin Genlerinde var katliam cinayet tarihleri bunlarin ispatidir . Allah bunlari yerle bir etsin insallah. . 18 0 Yanıtla
  • Türk: Bizim polisler daha beter çocuk vuruyor 2 10 Yanıtla
  • Mirza: Türk polisine çok benziyorlar 0 7 Yanıtla
  • emel: ne kadar vizyonsuz insanlarsiniz ya , sidik yarisitiriyosunuz. insana zulumun milleti mi olur ? bizde de zulm eden haindir , ordada haindir. bos kafali insanlarsiniz ve okadarda cok sunuz ki . . 3 1 Yanıtla
  • Hadi ordan: Kılıçdaroğlu hadi bunada ağzını açsana. Açamassın değilmi yoksa ipini çekerler. Ama bizim Allahtan başka korktuğumuz yoktur. ABD nin iç meselesi der geçersin. 3 0 Yanıtla
  • Hadi ordan: Kılıçdaroğlu hadi bunada ağzını açsana. Açamassın değilmi yoksa ipini çekerler. Ama bizim Allahtan başka korktuğumuz yoktur. ABD nin iç meselesi der geçersin. 2 0 Yanıtla
  • Bawer : Yakın ABD yi yine hak ediyor 2 0 Yanıtla

Advertisement