Abdi İbrahim Bruno Serisinden Yeni Nemlendirici Sprey - Son Dakika
Güncel

Abdi İbrahim Bruno Serisinden Yeni Nemlendirici Sprey

Abdi İbrahim Bruno Serisinden Yeni Nemlendirici Sprey

Abdi İbrahim'in, 2021 Vizyonu doğrultusunda önemli bir adım atarak girdiği Sağlık Ürünleri kategorisinde Bruno burun bakım ailesi ile büyümeye devam ediyor.

09.10.2013 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bruno Antidry Burun Spreyi

Geçtiğimiz yıl asırlık şirketler arasında yerini alan Abdi İbrahim'in, 2021 Vizyonu doğrultusunda önemli bir adım atarak girdiği Sağlık Ürünleri kategorisinde Bruno burun bakım ailesi ile büyümeye devam ediyor.

Tüm ailenin burun bakım ihtiyaçları için farklı ürünler sunan Bruno; ofis, uçak, otobüs yolculukları gibi kuru ve kirli havanın olduğu ortamlarda burnun nemlendirilmesine yardımcı Bruno Antidry Nemlendirici Sprey ile burun sağlığının korumasına ve kaliteli bir yaşam sürülmesine yardımcı oluyor.

Yeni yatırım stratejileri kapsamında, Sağlık Ürünleri kategorisine giriş yapan Türk İlaç sektörünün öncü ve lider şirketi Abdi İbrahim, Bruno markası altında sunduğu burun bakım sağlığı ürünleri ile tüm ailenin burun bakım ihtiyaçları için farklı ürünler sunuyor. Burun sağlığı denilince akla gelen ilk marka olmayı hedefleyen Abdi İbrahim Bruno, bu kategorideki girişimleri ile Türk ilaç sektörüne önemli bir ivme kazandırdı. Tüketici ihtiyaçlarından yola çıkan ürünleri portföyünde konumlandıran Bruno markası, bahar aylarında kuru hava, hava kirliği vb. nedenlerle gelişen burun mukozasındaki kuruluğu nemlendirmek için Bruno Antidry Nemlendirici Sprey'i tüketiciyle buluşturdu.

Bahar aylarında rahat nefes almak için Bruno Antidry

Bruno Antidry Nemlendirici Sprey, özellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında gelişen burun mukozasındaki kuruluğu nemlendirip, burun mukozasında oluşan kabuklanmaları azaltırken, soğuk algınlığı, alerjik nezle tedavisi ve ilaç kullanımı sırasında oluşan burun kuruluğunu gidermeye destek için de kullanılıyor.

İnsan organizmasındaki görevi sadece soluk alıp verme ve koku alma işlevlerinde oynadığı önemli rolle sınırlı olmayan burun, solunan havanın filtre edilmesi, ısıtılması ve nemlendirilmesi görevlerini üstleniyor. Bruno Antidry Nemlendirici Sprey, burun mukozasının kuruması sonucu oluşan çatlama ve buna bağlı burun kanamasının, burun içinde ağrı, kaşıntı ve rahatsızlık hissinin, ve daha kolay nezle ve sinüzit gelişiminin önlenmesine yardımcı oluyor.

Bruno Antidry Nemlendirici Spreyi, bileşimindeki dekspantenol ya da D-pantenol, cildi ve mukozayı nemlendirmesinin yanı sıra, özellikle cildin ve mukozanın yenilenmesini uyarıcı etkiye sahip bir madde. Bu sayede, cilt ve mukozadaki yaraların iyileşme süreci kısalırken, burun mukozasının sürekli nemli kalması ve korunmasını sağlıyor.

Bruno Antidry Hangi Durumlarda Kullanılıyor?

Koruyucu madde içermeyen Bruno Antidry Nemlendirici Sprey, 1 yaşından itibaren her yaş grubunda, , istenilen sıklıkta ve uzun süreli olarak kullanılabiliyor. Ayrıca, hamilelik ve emzirme dönemlerinde kullanımı uygun güvenilir bir ürün olarak tanımlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Abdi İbrahim Bruno Serisinden Yeni Nemlendirici Sprey - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement