Abdi İbrahim'de Dragon Festivali Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Abdi İbrahim'de Dragon Festivali Heyecanı

Abdi İbrahim\'de Dragon Festivali Heyecanı

Türk ilaç sektörünün lider şirketi Abdi İbrahim, 4 senedir aktif olarak katıldığı Dragon Festivali'nde bu sene de iddalı.

21.05.2013 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin öncü ve lider şirketi Abdi İbrahim, genel müdürlük, fabrika ve saha çalışanları ile Türkiye'de kurumlar arası gerçekleştirilen en büyük sportif etkinlik olan Dragon Festival'e iddialı hazırlanıyor.

Amerika, Avrupa, Avustralya, Afrika ve Ortadoğu'da birçok ülkede, binlerce firmanın katılımıyla gerçekleşen Dragon Festivali, 25-26 Mayıs tarihleri arasında Haliç İmrahor Parkı'nda yapılacak.

Türk ilaç sektörünün lider şirketi Abdi İbrahim, 4 senedir aktif olarak katıldığı Dragon Festivali'nde bu sene de iddalı.

2011 yılında Federasyon Kupasını şirkete kazandıran Abdi İbrahim takımının bu yılki hedefi şampiyonluk kupası.  Ekiplerin hedeflerini gerçekleştirebilmesi için dayanışmanın ön plana çıktığı bu yarışmada, Abdi İbrahim bünyesinde genel müdürlük, fabrika ve saha çalışanları olmak üzere farklı departmanlarda görev yapan Abdi İbrahimliler, birbirini omuz omuza destekliyor ve ortak hedef için mücadele ederek şampiyonluğa hazırlanıyor.

Nisan ayından itibaren her hafta yapılan yoğun antrenmanlarla disiplinli ve sıkı bir hazırlık içine giren Abdi İbrahim vizyonunu, kurumlar arası en büyük sportif etkinlik olan Dragon Festivali'ne taşıyarak, hazırlık aşamalarından rekabet dolu yarışlara kadar her aşamada öncü ve yenilikçi yaklaşımını sergiliyor.

İşinin Ehli Çalışanlardan Oluşan İddialı Takım

3.400'e yakın nitelikli insan gücüyle sektördeki en yüksek istihdamı yaratan ve aynı zamanda sektörün en geniş pazarlama ve satış kadrosuna sahip ilaç şirketi olan Abdi İbrahim, çalışanlara gelişim ve kariyer adına birçok fırsat sunuyor.

Güvenilirlik ve şeffaflık ilkelerine dayalı bir çalışma anlayışının benimsendiği Abdi İbrahim'de, sürekli eğitim olanaklarının yanı sıra Dragon Festivali gibi sosyal bağları güçlendirecek eğlence ve spor imkanları veriliyor. İnovasyona büyük önem veren Abdi İbrahim, çalışanlarına sunduğu sürekli eğitim olanaklarını şirketin kurumsal gelişimine katkı sunacak en önemli etkenlerden birisi olarak görüyor.

Dragon Festivali Hakkında

Dragon Festivali'nin başlangıcı yaklaşık beş bin yıl önce Çin'de yaşanmış bir efsaneye dayanıyor. Türkiye'de ilki 2008 yılında gerçekleştirilen Dragon Festivali, katılımcılara iş hayatının stresinden uzak, herkesin eşit olduğu, kıyasıya mücadele edilen keyifli anlar yaşatıyor. Türkiye'nin 5 ayrı şehrinde uygulanan festival, bugüne kadar 1.154 takım, 25388 yarışmacı ve 250 bin davetli ile buluştu.

Türkiye ekonomisine yön veren yüzlerce kurumun yer aldığı Türkiye Dragon Festivali, Dünya'nın en büyük üç festivalinden biri konumunda. Dünya markalarını bir araya getiren Dragon Festivali, Türkiye'deki 6. yılında da katılımcılarına kürek çektirerek farklı deneyimlere imza atacak. Su üzerinde Dragon Bot Yarışları devam ederken, karada kurulan festival alanında firmalar çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek. Su üzerinde yapılan bu en büyük yarışa bu yıl yaklaşık 9 bin kişinin katılması bekleniyor. Ayrıca 100 bin kurumsal davetli, festivalin kara tarafında bir araya gelecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Abdi İbrahim'de Dragon Festivali Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement