Abdi İbrahim İnovalig'de Ödül Aldı - Son Dakika
Güncel

Abdi İbrahim İnovalig'de Ödül Aldı

Abdi İbrahim, İnovaLİG'de ödüle layık görüldü.

10.12.2014 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Abdi İbrahim, İnovaLİG'de ödüle layık görüldü.

Abdi İbrahim'den yapılan açıklamaya göre şirket, İnovaLİG'de Ar-Ge'deki inovasyon yönetim sistemi çalışmaları ile "İnovasyon Stratejisi" katogerisinde 5. oldu.

Türkiye'nin ileri gelen 470 firması arasından 25 firmanın finale kaldığı etkinlikte, inovasyon stratejileri ve kültürü hakkında yapılan görüşmelerde Abdi İbrahim'in Ar-Ge'deki inovasyon yönetim sistemi çalışmaları ayrıntılı olarak paylaşıldı. Jüri tarafından yapılan seçimin ardından, her dalda finale kalan ilk 5 firma ödüllerin sahibi oldu.

Abdi İbrahim Ar-Ge ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Ferhat Farşi, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:

"Firmamıza verilen bu ödül bizim için çok büyük bir önem ve anlam ifade etmektedir. Abdi İbrahim, sektöründen ödüle layık görülme başarısını gösteren tek ilaç firması oldu. Şirketimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın bizzat katıldığı bu önemli törende onurlandırılmış olması bizim için gurur vericidir. Bilgi ve teknolojinin, ülke ekonomileri için itici güç kabul edildiği günümüzde, firmamızın öncü bir teknoloji kurumu olarak konumlandırılması, marka prestijimizi başka bir boyuta taşımaktadır." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Abdi İbrahim İnovalig'de Ödül Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement