Abdi İbrahimliler Çocuklar İçin İyilik Peşinde Koştu - Son Dakika
Sağlık

Abdi İbrahimliler Çocuklar İçin İyilik Peşinde Koştu

Abdi İbrahimliler Çocuklar İçin İyilik Peşinde Koştu

Yenilikçi ürün ve hizmetleri, cesur ve öncü girişimleriyle, dokunduğu hayatları iyileştirmek için tutkuyla çalışan Abdi İbrahimliler, çocukların hayatlarını iyileştirmek için İstanbul Maratonu'nda koştu.

14.11.2016 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koşuya katılan yaklaşık 100 Abdi İbrahim çalışanı, cezaevinde anneleriyle büyümek zorunda kalan çocukların eğitimi için başlatılan "İçeride Çocuk Var" projesine bağış toplayarak destek oldu.

Abdi İbrahim İyileştirenler Takımı, cezaevinde anneleriyle büyümek zorunda kalan çocukların eğitimi için başlatılan İçerde Çocuk Var Projesi'ne destek oluyor. Yaklaşık 100 Abdi İbrahimli bu amaçla, 13 Kasım 2016 tarihinde düzenlenen İstanbul Maratonu'nda iyilik peşinde koştu. Abdi İbrahim, bu proje kapsamında maraton gününe kadar topladığı 66 bin TL bağış ile "İçerde Çocuk Var" projesi için koşan firmalar arasında birinci olurken, Adım Adım Platformu bünyesinde farklı STK'lar için koşan diğer firmalar arasında da rekor bağış toplayan 15 kurum arasında yerini aldı. Bu bağışlar Adana Karataş Kadın Kapalı Cezaevi'ne yapılacak Kreş Birimi'ne umut olacak.

İstanbul Maratonu'na katılarak "İçeride Çocuk Var" gibi son derece anlamlı bir projeye destek vermekten duydukları mutluluğu dile getiren Abdi İbrahimliler; "İstanbul Maratonu kapsamında, geleceğimiz olan çocuklar için koşmaktan ve onlara elimizden geldiğince destek olabilme fırsatı yakalamış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Anneleri ile cezaevinde yaşamak zorunda kalan çocuklarımıza daha iyi koşullar sunabilmek için bu projeye dikkat çekmek, hayatlarını iyileştirmede pay sahibi olmak istedik. Bugün bu maratonda büyükler olarak attığımız adımların içerdeki çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlayacağını umuyoruz" diye konuştular.

Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı bünyesinde gerçekleştirilen İçerde Çocuk Var Projesi; eğitim ve çocuk diyerek bütün çocukların eşit eğitim haklarına sahip olması gerektiğini savunarak ilerliyor. Anneleri hükümlü olan ve hapishanede büyüyen çocuklar için hayata geçirilen bu proje, Türkiye'de bulunan Kadın Ceza İnfaz Kurumları bünyesindeki 500 kadar çocuğun eğitim ve eğitim gördükleri alanlardaki fiziki koşullarını iyileştirmek için oluşturuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Abdi İbrahimliler Çocuklar İçin İyilik Peşinde Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement