Abdoulaye Ba: Fenerbahçe'deki Stoperler Benden İyi Değil - Son Dakika
Spor

Abdoulaye Ba: Fenerbahçe'deki Stoperler Benden İyi Değil

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de oynayan Alanyasporlu Abdoulaye Ba, Fenerbahçe'deki stoperlerin kendisinden iyi olmadığını söyledi.

09.09.2016 22:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alanyaspor'un yeni transferlerinden, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de oynayan Abdoulaye Ba, Lig TV'ye verdiği röportajda Fenerbahçe'nin elindeki stoperlerin kendisinden iyi olmadığını söyledi.

"HİÇBİRİ BENDEN İYİ DEĞİL"

Senegalli oyuncu, Sarı-Lacivertliler'in en iyi stoperlerinden olduğunu belirtirken; "Geçen sene Fenerbahçe'de olduğum süreçte orada oynayan oyuncular benden iyi değildi. Şu anda da ben ayrıldıktan sonra benim yerime de benden iyi stoperler alınmadı. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim. Ama tabii ki lig fotoğrafı daha net bir şekle getirecektir" dedi.

"FARKLI OLACAK"

Abdoulaye Ba ayrıca, Fenerbahçe'ye karşı oynadığı maçta beynini dinlemek zorunda olduğunu belirtti ve, "Fenerbahçe'ye karşı oynamak farklı bir duygu olacak. Ben Fenerbahçe formasını giyerken, o duygunun gerçekten paha biçilemez olduğunu düşünüyordum. Fenerbahçe'ye gerçekten gönül vermiş insanları tribünde görmek, onların size sevgisini göstermesi paha biçilemez. Ama biz futbolda, profesyonel olarak bu işin dinamolarıyız. Sahaya çıktığımız zaman beynimizi ya da kalbimizi seçmek zorundayız. Rakipse eğer beynimizi kullanmalıyız. Hedefim Alanyaspor için başarı sağlamak olacaktır" ifadelerini kullandı.

Abdoulaye Ba: Fenerbahçe\'deki Stoperler Benden İyi Değil
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Abdoulaye Ba: Fenerbahçe'deki Stoperler Benden İyi Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası 2. tur maçları öncesi Antalya'da bir araya geldi
    12:25 19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası 2. tur maçları öncesi Antalya'da bir araya geldi

    Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesine açıklamalarda bulunan milli takımın teknik direktörü Aytürk Kıyıcı, 19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası 2. tur maçları öncesi Antalya'da kamp yaptığını ve hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti. Takımın hedefinin Faroe Adaları ve Ermenistan maçlarını kazanarak A Ligi'nde mücadele etmek olduğunu vurgulayan Kıyıcı, oyuncuların son durumlarını görmek ve birlikte oynama alışkanlığı kazandırmak için kampın önemli olduğunu ifade etti. Ay-yıldızlılar, 3 Nisan'da Faroe Adaları ve 9 Nisan'da Ermenistan ile karşılaşacak.

  • Mardin 1969 Spor, Aliağa Futbol A.Ş. maçı hazırlıklarına başladı
    12:21 Mardin 1969 Spor, Aliağa Futbol A.Ş. maçı hazırlıklarına başladı

    Mardin 1969 Spor, Aliağa Futbol A.Ş. ile yapacakları maçın hazırlıklarına 21 Kasım Şehir Stadyumu'nda başladı. Teknik Direktör Ulaş Ulusan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Pas çalışması ve dayanıklılık koşularıyla devam eden idman, dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı.

  • Eskişehirspor'un Gol Anonsçusu Gökhan Güldaş: '7 Yaşından Beri Eskişehirspor Taraftarıyım'
    12:14 Eskişehirspor'un Gol Anonsçusu Gökhan Güldaş: '7 Yaşından Beri Eskişehirspor Taraftarıyım'

    Eskişehirspor'un gol anonslarını 18 yıldır yapan Gökhan Güldaş, Eskişehirspor sevgisiyle birlikte işini gönülden yaptığını ve aldığı teklifleri reddettiğini söyledi. Güldaş, Eskişehirspor'un maçlarını hasta dahi olsa seslendirmeye devam etmek istediğini belirtti.

  • Afyonkarahisarlı Sporcu Kübra Saltık, Para Yüzme Müsabakaları'nda Gümüş Madalya Kazandı
    12:10 Afyonkarahisarlı Sporcu Kübra Saltık, Para Yüzme Müsabakaları'nda Gümüş Madalya Kazandı

    Afyonkarahisarlı sporcu Kübra Saltık, Eskişehir'de düzenlenen Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından organize edilen Para Yüzme Müsabakaları'nda üstün bir performans sergileyerek yarışmayı gümüş madalya ile tamamladı. Saltık, görme engeline rağmen azmi, disiplini ve yeteneği sayesinde diğer sporcular arasında öne çıktı ve engelli bireylerin spor yapma potansiyeline ışık tuttu.

  • Altin Zeqiri: Tek odak noktam Rizespor
    11:57 Altin Zeqiri: Tek odak noktam Rizespor

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki Kosovalı futbolcusu Altin Zeqiri, İstanbulspor maçında 3 puan almak istediklerini ve tek odak noktasının Rizespor olduğunu söyledi. Zeqiri, takımın geleceğini düşündüğünü ve sezonu iyi bir noktada bitirmek istediklerini belirtti.

  • Bilecikli sporcu Altuğ Gesge, Türkiye Şampiyonasında şampiyon oldu
    11:54 Bilecikli sporcu Altuğ Gesge, Türkiye Şampiyonasında şampiyon oldu

    Çorum'da düzenlenen Okul Sporları Liseler Arası Taekwondo Türkiye Şampiyonasında 48 kilogramda yarışan Bilecikli sporcu Altuğ Gesge, 8 maçta raunt kaybetmeden bütün karşılaşmalarda galip gelerek Türkiye şampiyonu oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, sporcu Altuğ Gesge ve antrenör Hanife Yıldız'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Altay'ın sağ beki Salih Sarıkaya, takımının en istikrarlı oyuncusu oldu
    11:49 Altay'ın sağ beki Salih Sarıkaya, takımının en istikrarlı oyuncusu oldu

    Altay'ın 26 yaşındaki sağ beki Salih Sarıkaya, bu sezon ligde oynanan 27 maçın 26'sında forma giyerek aldığı 2 bin 247 dakika ile takımının en istikrarlı oyuncusu oldu. Mali ve sportif açıdan zor günler geçiren Altay, oyuncularının parasını ödeyemediği için devre arasında birçok oyuncusu ile yollarını ayırmak zorunda kaldı. Ancak Salih Sarıkaya, elinde kalan oyunculardan en iyi verimi almayı başardı ve takımın en istikrarlı oyuncusu oldu.

  • Trabzonspor'un transfer ettiği Mislav Orsic, 1 yıl sonra sahalara dönüyor
    11:46 Trabzonspor'un transfer ettiği Mislav Orsic, 1 yıl sonra sahalara dönüyor

    Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği Mislav Orsic, yaşadığı sakatlık sonrası uzun bir tedavi süreci geçirdi. Ancak Hırvat oyuncu, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın süre vermesi halinde 1 yıl sonra resmi bir müsabakada forma giyecek. Orsic'in performansı, kulübün transfer politikasında da etkili olacak.

  • Edirne'de jandarma ekipleri bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor
    11:39 Edirne'de jandarma ekipleri bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor

    Edirne'de İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele eğitimlerini sürdürüyor. Uzunköprü ilçesine bağlı Bıldır ve Elmalı köylerinde halk pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen ekipler, Kadın Destek Uygulamasını (KADES) tanıttı. Ayrıca trafik jandarması timleri, Üyüklütatar köyünde vatandaşlara trafik eğitimi verdi.

  • Denizlispor, Keçiörengücü ile kritik maça hazırlanıyor
    11:36 Denizlispor, Keçiörengücü ile kritik maça hazırlanıyor

    TFF U19 Elit B Ligi 28. haftasında Denizlispor, alt sıralardan kurtulma adına önemli olan karşılaşmaya 3 puan parolası ile hazırlanıyor. Denizlispor, 31 puanla 15. sırada bulunan ve alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Keçiörengücü ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik Sorumlu Mustafa Ali Gözlükaya, kazanmaları gereken bir maç olduğunu belirtti.

  • Bambaşka biri olmuş! Mesut Özil'in son halini görenlerin ağzı açıkta kaldı
    11:34 Bambaşka biri olmuş! Mesut Özil'in son halini görenlerin ağzı açıkta kaldı

    Geçtiğimiz yıl futbolu bırakan ve daha sonra vücut geliştirmeye başlayan eski futbolcu Mesut Özil'in kaslı hali görenleri şaşkına çevirdi. Yıldız futbolcunun son gönderisine beğeni ve yorum yağdı.


Advertisement