Abdulhakimoğulları'na Önemli Görev - Son Dakika
Yerel

Abdulhakimoğulları'na Önemli Görev

Abdulhakimoğulları\'na Önemli Görev

Aile ve Sosyal Politikalar Eski İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü AR-GE ve Projeler Daire Başkanlığı’na atandı.

26.01.2016 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Eski İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü AR-GE ve Projeler Daire Başkanlığı'na atandı.

Bir süre Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü'nde AR-GE birimde çalışan, daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü'ne vekalet atanan Abdulhakimoğulları, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü AR-GE ve Projeler Daire Başkanlığı'na getirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ndeki başarılı çalışmalarıyla Erzurumluların takdirini kazanan Abdulhakimoğulları'nın MEB'de Daire Başkanı olması Erzurum'da sevinçle karşılandı.

SEDAT ABDULHAKİMOĞULLARI KİMDİR?

01.10.1972 yılında Erzurum Hınıs'ta doğan Sedat Abdulhakimoğulları İlk, orta ve lise öğrenimini Hınıs'ta tamamladı. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü bitirdi. 1995 yılında Şenkaya ve Hınıs'ta, 1996'dan itibaren Erzincan'da öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu. 2011 yılından itibaren Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminde, Avrupa-Birliği, Avrupa Birliği Projeleri, SODES, KUDAKA ve Yerel Projelerde koordinatörlük yaptı. 2014 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Erzincan ili Stratejik Plan koordinatörü görevini yürüttü. 16 Mayıs 2014 tarihinde Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olarak görevlendirildi. İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Mezunu olan Abdulhakimoğulları, Atatürk Üniversitesinde Yüksek Lisans Eğitimine devam etmektedir. Sedat Abdulhakimoğulları evli ve üç çocuk babasıdır. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Abdulhakimoğulları'na Önemli Görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement