Abdülhamit Han' Adlı Tiyatro Beğeniyle İzlendi - Son Dakika
Yerel

Abdülhamit Han' Adlı Tiyatro Beğeniyle İzlendi

Abdülhamit Han\' Adlı Tiyatro Beğeniyle İzlendi

Adıyaman Belediyesi’nin kültürel etkinlikleri kapsamında sahnelenen ‘Sultan II. Abdülhamit Han’ isimli tiyatro beğeniyle izlendi.

02.03.2015 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Belediyesi'nin kültürel etkinlikleri kapsamında sahnelenen 'Sultan II. Abdülhamit Han' isimli tiyatro beğeniyle izlendi.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı konservatuar bölümü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren şehir tiyatrosunca hazırlanan oyunda; Sultan II. Abdülhamit'in padişahlığının son dönemlerinden bazı önemli kesitler sahnelendi. Konservatuar öğrencilerinin yer aldığı ve 9 sahne, 2 perdeden oluşan oyunda; dram ve trajedi sahneler sergilendi. Necip Fazıl Kısakürek'in yazdığı 'Sultan II. Abdülhamit Han' adlı tiyatroda, Abdülhamit'in son dönemleri anlatıldı.

Oyunun sonunda oyuncuları ve ekibi tebrik eden Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu; "Oyuncularımızın profesyonel tiyatro ekiplerinden eksikleri yok. Kendilerini kutluyorum. Bundan sonra da başarılı oyunlarla izleyiciyle buluşacaklarına inanıyorum" dedi.

Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleşen tiyatro etkinliğine TPAO Bölge Müdürü Savaş Bütün, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı M. Said Kutlu, Belediye Meclis Üyesi Yaşar Öncel, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Abdülhamit Han' Adlı Tiyatro Beğeniyle İzlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement