Abdülkadir Selvi'den Yiğit Bulut'a Yaylım Ateşi - Son Dakika
Güncel

Abdülkadir Selvi'den Yiğit Bulut'a Yaylım Ateşi

Gazeteci Abdülkadir Selvi'yi nüfuz ticareti yapmakla suçlayan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'a Selvi'den "Sen kimin adamısın?" cevabı geldi.

04.10.2014 14:29  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yiğit Bulut ve Abdülkadir Selvi arasındaki kavga büyüyor. Abdülkadir Selvi'nin CNN Türk'ün canlı yayınında HDP Milletvekili Altan Tan'a karşı tavrını eleştiren Yiğit Bulut'a Abdülkadir Selvi, "Ergenekoncular Erdoğan'ı devirmek isterken, kapatma davasında 27 Nisan muhtırasında ben yine buradayım peki Yiğit Bulut neredeydi?" diye sordu.

BULUT'DAN SELVİ'YE ÇOK SERT MESAJLAR

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı'na atanan Yiğit Bulut dün akşam, “Medyada AKP’nin sözcüsü gibi hareket ettiğini” söylediği Yeni Şafak Yazarı Abdülkadir Selvi’ye sert mesajlar vermişti.

Twitter üzerinden Selvi’ye yüklenen Yiğit Bulut, Abdülkadir Selvi’nin “Siyasi otoriteye yakınım” imajı vererek gazetecilik mesleğinin kalitesini ve standartlarını zorladığını iddia etti.

"YİĞİT SEN KİMİN ADAMISIN?"

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, Yiğit Bulut'a sosyal medyadan cevap verdi. Selvi, Twitter'dan yazdığı mesajında; "Benimle Ergenekoncular uğraştı, geziciler uğraştı, paralelciler uğraştı şimdi de Yiğit Bulut. Eyvallah etmem Yiğit Bulut hakettiği cevabı alır.

"ERGENEKONCULAR ERDOĞAN'I DEVİRMEYE ÇALIŞIRKEN BEN BURADAYDIM"

Ergenekoncular Erdoğan'ı devirmek isterken kapatma davasında 27 Nisan muhtırasında ben yine buradayım peki Yiğit Bulut neredeydi?

Erdoğan'ı ve Erbil'i savunduğum CNN'deki programdan Erdoğan'ın danışmanı Yiğit Bulut rahatsız olmuş. Yiğit sen kimin adamısın?

Benim nüfuz ticaretine ihtiyacım yok. Ak Parti'den önce de Yeni Şafak'taydım şimdi de Yiğit olmayan adam sen kendine bak" ifadelerini kullandı.

YİĞİT BULUT'UN O ÇOK TARTIŞILAN SÖZLERİ

SELVİ'NİN BULUT'A HİTABEN SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIMLARI



ELİF ÇAKIR ABDÜLKADİR SELVİ'YE DESTEK ÇIKTI

Öte yandan Star Gazetesi yazarı Elif Çakır sosyal medya üzerinden Yiğit Bulut'a yönelik, "Sen hangi ara bu "dava"nın sahibi oldun da Abdülkadir Selvi'nin samimiyetini sorgular makama geldınde ders vermeye calısıyorsun?" mesajını paylaştı.

Abdülkadir Selvi\'den Yiğit Bulut\'a Yaylım Ateşi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Abdülkadir Selvi'den Yiğit Bulut'a Yaylım Ateşi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • düşünen insan: arkadaşlar iki tane yalaka ama birinin hakını yemeyelim abudulkadir selvi jöleliyle bu yalakalıkda yarış edemez kendiine başka rakip bulsun bak jöleli nerelere geldi selvi uvak uvak yesin ona yetişemez 14 0 Yanıtla
  • HASRET34: YİĞİT BULUT ÖYLE İNSAN Kİ EZBERİNDEKİ BİLGİLERİ İLTİFAT ŞEKLİNDE BAŞKANA SATARAK KENDİNE RANT KAPISI AÇMIŞTIR. 14 0 Yanıtla
  • seçmen: Ne o birbirine düşmüşler. Demekki menfatler çakıştığı zaman aynı tarafta olamıyorlar. hele bir seçim gelsin tekrar milletvekili olamayanların AKP nin şifreli kasalarını nasıl deşifre edeceklerine bir bir şahit olacağız. 11 0 Yanıtla
  • kocaelisporlu: yiğit bulut gibi fır döndü bir adamla laf yarıştırmaya bile demez ama siz iknizde yazarlık değilde yol bulmak için her şeyi yapın ülkeyi ne hale getirdiniz be çagdaşlıktan ve devletcilikten bu ülkeyi koprdınız ve menfaatlara dayalı bir toplu yarattınız helal olsun size helal olsun gün gelecek bu topraklara can verenlere hesap vereceksiniz 10 0 Yanıtla
  • vatansever: jöle varmı jöle. . . . . 8 1 Yanıtla
  • safa: yiğit bulut yaptıklarının taklit edilmesinden rahatsız olmuş galiba. . . . . . . . . yalakalistan memurları dünyanın size kalacağınımı sandınız gücün mutlak sahibini unuttunuz siz 8 0 Yanıtla
  • hüseyin: yakindir şimdi birbilinizi karaliyorsunuz yakinda bisliklelinizinide çikalirsiniz ayni hocanin çikardigi gibi ozamanda uydurdugunuz pareler lafini yeni cikanlar için ne kilif bulacaksiniz anlayanaa 7 0 Yanıtla
  • Hopdediks Kamil: Ya ne oluyor arkadaşlar. Kutu kutu pense. Yoksa pense değil de dolarmıydı ya. Her neyse ortada gerçek olan birşey var. O da kutu. Pense dolar çikolata şeker onlar bayramlık lazımlıklar. Bozmayın lazımlıklarınızı. 3 0 Yanıtla
  • Niğde'nin Yeşilburç Köyünde Helva Kavurma Festivali Düzenlendi
    16:33 Niğde'nin Yeşilburç Köyünde Helva Kavurma Festivali Düzenlendi

    Niğde'nin Yeşilburç köyünde geleneksel Helva Kavurma Festivali düzenlendi. Festivalde Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi ve kavrulan helvalar katılımcılara dağıtıldı. Vali Cahit Çelik, festivalde yaptığı konuşmada köyün turizm potansiyelini geliştirmek için adımlar atacaklarını belirtti. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise köyün Niğde için büyük bir değer olduğunu vurgulayarak, bu değerleri yaşatmanın önemine dikkat çekti.

  • Gümüşhacıköy Kaymakamı Okulları Ziyaret Etti
    16:29 Gümüşhacıköy Kaymakamı Okulları Ziyaret Etti

    Gümüşhacıköy Kaymakamı Baha Büyükkaymakcı, Gümüş İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek okullarda incelemelerde bulundu. Büyükkaymakcı, okul müdürü Yusuf Kılıç'tan ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı ve öğretmenleri başarılarından dolayı tebrik etti. Öğrencilerle de sohbet eden Büyükkaymakcı, kitaplara olan ilgisinin başarısının temelini oluşturduğunu belirtti ve öğrencilere okumayı ve merakı teşvik etti.

  • Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı
    16:29 Kuşadası'nda eğlence mekanına tüfekle ateş açıldı, 6 kişi gözaltına alındı

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan tartışmanın ardından bir grup müşteri av tüfekleriyle mekana ve havaya ateş açtı. Polis, kimlikleri belirlenen 6 şüpheliyi operasyonla gözaltına aldı.

  • Afyonkarahisar Belediyesinde Gizli Dinleme ve İzleme Cihazları İddiası
    16:29 Afyonkarahisar Belediyesinde Gizli Dinleme ve İzleme Cihazları İddiası

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın aldığı duyumlar sonucu başlattığı inceleme sonucu ortaya çıktığı belirtilen gizli dinleme ve izleme cihazlarıyla ilgili soruşturma süreci başlatıldı. Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü gizli kayıt cihazları yerleştirildiği iddialarına yönelik inceleme başlattı.

  • Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor
    16:28 Mersin'de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası başlıyor

    Mersin'de düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nın ilk yarışları yarın yapılacak. Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğiyle organize edilen bu önemli etkinlikler, kentin renkli bir atmosfer kazanmasını sağlayacak. Organizasyona 29 ülkeden 140'ı yabancı olmak üzere toplam 380 sporcu katılacak.

  • Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tokat'a Mobil Mutfak Aracı Gönderdi
    16:27 Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tokat'a Mobil Mutfak Aracı Gönderdi

    Samsun Büyükşehir Belediyesi, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremler sonrasında bölgeye Mobil Mutfak Aracı gönderdi. Günde 5 bin kişiye sıcak yemek dağıtılacak.

  • Tokat'ta Deprem Sonrası Yapı İncelemeleri
    16:26 Tokat'ta Deprem Sonrası Yapı İncelemeleri

    Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası yapılan incelemelerde, 500 ihbardan 50 yapı incelendi ve 5 yıkık, 15 ağır hasarlı yapı tespit edildi. Bakan Yardımcısı Tuzcuoğlu, hasarlı yapıların çoğunlukla 1999 öncesi yapılan binalar olduğunu belirtti ve ülkemizin deprem bölgesi olduğunu vurguladı. Kamu binalarında ise herhangi bir hasar görülmediği açıklandı.


Advertisement