Abdullah Avcı: "Şu An Bulunduğumuz Yer Bizi Memnun Ediyor" - Son Dakika
Spor

Abdullah Avcı: "Şu An Bulunduğumuz Yer Bizi Memnun Ediyor"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde şu anda bulundukları konumun kendilerini memnun ettiğini belirterek, cumartesi oynayacakları Bursaspor maçının keyifli bir müsabaka olacağını söyledi.

04.02.2016 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligde şu anda bulundukları konumun kendilerini memnun ettiğini belirterek, cumartesi oynayacakları Bursaspor maçının keyifli bir müsabaka olacağını söyledi.

Cumartesi günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan lig 4.'sü Medipol Başakşehir, bu maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi Teknik Direktör Abdullah Avcı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"ÇOK KEYİFLİ BİR MÜSABAKA OLACAK"

Deneyimli çalıştırıcı, Bursaspor'un Hamza Hamzaoğlu ile bir çıkış yakaladığını vurgulayarak, "Ayrıca potansiyeli olan bir şehir ve takım. Biz de ligde bulunduğumuz yeri koruyarak, daha da yukarılara çıkmanın hesabını yapıyoruz. Zihinsel olarak hazırlandığımızda çok keyifli bir müsabaka olacak. Umarım çalışmalarımızın karşılığını alırız" ifadelerini kullandı.

"UMARIM YENİ TRANSFERLER KATKI SAĞLAR"

Transferin son günlerinin hareketli geçtiğini dile getiren Abdullah Avcı, "Ekibimiz tarafından takip edilen oyuncular vardı. Bizim için önemli olan Badji Anderlech'te transfer olunca B planlarını devreye sokmaya çalıştık. Gelen oyuncuların fiziksel olarak sıkıntıları yok. Bizim sistemimize de hemen ayak uyduracaklardır. Umarım katkı sağlarlar. 20-22 birbirine yakın oyuncu grubu ile hem lig hem de kupada adım adım gitmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

TÜRKİYE KUPASI'NDA HEDEF

"Bu saatten sonra her takım değerli" diyerek Ziraat Türkiye Kupası'na önem verdiklerinin altını çizen genç çalıştırıcı, Çaykur Rizespor ile oynayacakları çeyrek final maçı hakkında ise, "İki maç yapacağız. İlk ayağını da önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağız. Saygı duyduğumuz bir takım. Ama çeyrek final ve yarı finali görmüş bir kulüp olarak final hedefi koyduk bu sene. Umarım buna adım adım gideriz" dedi.

"OYUN KALİTEMİZ ARTTI"

"Sezon sonu ligde takımınızı nerede görüyorsunuz?" şeklindeki soruya Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Biz geçen sene kimsenin beklemediği, hayal etmediği yerleri yakaladık. Liginde ilk yarısını dördüncü ve sezonu da dördüncü olarak tamamladık. Bugün itibarı ile de dördüncüyüz. Bu bir istikrar ve oyun kalitesidir. Bu sürekli de gelişiyor. Bizim için ulaşılabilir hedef bu mevcudu koruyabilmek ve oyun kalitesini artırabilmek. Bununla birlikte adım adım yukarıya yaklaşabilmek. Şu an bulunduğumuz yer bizi memnun ediyor. Geçen senenin puan ortalamasının üstündeyiz ama oyun kalitemiz arttı. Bu daha önemli benim için. Umarım geçen seneki basamağın üzerine çıkabiliriz, önemli rakipler var. Ama olmazsa da mevcudu korumak bizim için en önemli hedeftir" cevabını verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Abdullah Avcı: 'Şu An Bulunduğumuz Yer Bizi Memnun Ediyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement