Abdullah Gül: Başıma Ne Geliyorsa Terden Geliyor - Son Dakika
Güncel

Abdullah Gül: Başıma Ne Geliyorsa Terden Geliyor

Cumhurbaşkanı Gül'ün 23 Nisan Resepsiyonu'ndaki "Çok terliyim" sözleri, akıllara Başbakan Erdoğan'ın 'Terleyen cumhurbaşkanı' açıklamasını getirdi.

24.04.2014 07:53  Güncelleme: 08:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM’nin 94. kuruluş yıldönümü resepsiyonuna Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün imalı sözleri damga vurdu. TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı’nın resepsiyonun ardından gerçekleştirilecek sesli ve ışıklı gösteriye kalması için yaptığı daveti, “Çok terliyim” diyerek reddeden Gül, “Terli dışarı çıkınca hasta oluyorum. Zaten ne geliyorsa bu terden geliyor başıma” dedi.

LİDERLER BİRBİRLERİYLE KARŞILAŞMADI

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve eşi Gülten Çiçek’in evsahipliğinde gerçekleştirilen resepsiyona Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanısıra Kuvvet Komutanları ve çok sayıda milletvekili katıldı. Liderlerin birbirleriyle karşılaşmadıkları resepsiyonda, Gül ve Erdoğan’ın da yolları kesişmedi. Genel Kurul’daki özel oturuma katılmayan Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, resepsiyona da gelmezken, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ise uzun bir aradan sonra Meclis’teki resepsiyonda hazır bulundu.

ERDOĞAN'IN SÖZLERİ AKILLARA GELDİ

Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan izdiham yaşanan resepsiyonda hiç karşılaşmadı. Resepsiyonda TBMM’nin kuruluşunu anlatan ses ve ışık gösterisi için konukların Meclis bahçesine davet eden anonsun ardından Gül, ayrıldı. AK Partili TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı, refakat etttiği Gül’e, “Kalsaydınız efendim” dedi. Gül’ün, Bahçekapılı’ya yanıtı ise akıllara Başbakan Erdoğan, “terleyen cumhurbaşkanı” açıklamalarını getirdi.

Gül, “Çok terliyim. Seyahatlerim var. Terli dışarı çıkınca hasta oluyorum. Zaten ne geliyorsa bu terden geliyor başıma” diyerek Bahçekapılı’nın ricasını kibarca reddetti.

Abdullah Gül: Başıma Ne Geliyorsa Terden Geliyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Abdullah Gül: Başıma Ne Geliyorsa Terden Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Cuvaldız: Abdullah Gül Sevdiğimiz Değer Verdiğimiz Bir Lider, Ama Erdoğanla Münakaşaya Girersen, Abdullatif Şener Gibi Olur Sonun. Demem O Ki Yanlış Sırada Saf Tutma GÜLÜM.! 22 57 Yanıtla
  • Bİ DÜŞÜNÜN YA...: Toptan gidin artık ! çom yorulup terlediniz, ekipce :D 17 22 Yanıtla
  • PARS: Bence At Gözlüklerini Çıkarda Bak Bir CumhurBaşkanı Neden Başbakana Hürmet Etmek Zorunda Ki Ayrıca O Başbakan Cumhubaşkanını Rencide Ediyorsa Sürekli . Bırakın Artık bu Zırvaları Sen Ve Senin Gibiler Yüzünden Şuan İstikrar Adı Altında Halen Yolsuzluk Yapılmakta Yetimin Hakkına Girilmekte Ya Neyse.........ANLADIN SEN ONU 0 0
  • Ankara'da inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 6 işçi yaralandı
    12:43 Ankara'da inşaat halindeki binanın çökmesi sonucu 6 işçi yaralandı

    Ankara'nın Keçiören ilçesinde bulunan bir inşaatın çökmesi sonucu 2'si ağır olmak üzere toplam 6 işçi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle göçük altında kalan işçiler kurtarıldı. Yaralı işçilerden ikisinin hayati tehlikesi devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Afyonkarahisar'da yasa dışı yollarla yurda giren 3 düzensiz göçmen yakalandı
    12:43 Afyonkarahisar'da yasa dışı yollarla yurda giren 3 düzensiz göçmen yakalandı

    Afyonkarahisar'da Sinanpaşa ilçesinde durdurulan bir araçta yapılan kontrolde, Suriye uyruklu araç sürücüsü M.A. gözaltına alındı. Suriye uyruklu 3 düzensiz göçmen ise sınır dışı edilmek üzere Afyonkarahisar İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci Projelerini Tanıttı
    12:42 CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci Projelerini Tanıttı

    CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, projelerini tanıttı ve ilk 100 günde öncelikli ele alınacak konuları açıkladı.

  • Ege Üniversitesi Emel Akın MYO Öğrencilerinden Anlamlı Sergi
    12:41 Ege Üniversitesi Emel Akın MYO Öğrencilerinden Anlamlı Sergi

    Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Bölümü öğrencileri, kağıtlardan hazırladıkları ve Bornova Belediyesi Yeşilova Höyüğü Ziyaretçi Merkezi'nde açtıkları anlamlı bir sergiyle sanatseverlerin karşısına çıktı. Küresel Geri Dönüşüme Vefa Sergisi büyük ilgi gördü.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi Çanakkale Zaferi'ni Konserle Kutladı
    12:40 Aydın Büyükşehir Belediyesi Çanakkale Zaferi'ni Konserle Kutladı

    Aydın Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıl dönümüne özel bir konser düzenledi. Konserde sevilen sanatçı Özgür Can Çoban, Çanakkale Zaferi'nin ruhunu yansıtan eserleri seslendirdi.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez ve Santral Mahallesi'nde Kapalı Pazar Yeri ve Park Alanı Açılıyor
    12:39 Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez ve Santral Mahallesi'nde Kapalı Pazar Yeri ve Park Alanı Açılıyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez ve Santral Mahallesi'nde gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm projeleri kapsamında yapılan Kapalı Pazar Yeri ve Park Alanı'nın açılış töreni yarın saat 17.00'de yapılacak. Proje kapsamında 6 bin 500 metrekarelik Kapalı Pazar Yeri ve 27 bin 275 metrekarelik yeni bir park alanı hizmete sunulacak.

  • Dilovası'nda tabancalı saldırı: Bir kişi ağır yaralandı
    12:38 Dilovası'nda tabancalı saldırı: Bir kişi ağır yaralandı

    Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde otomobilinden indiği esnada husumetlisinin tabancalı saldırısına uğrayan bir kişi ağır yaralandı. Saldırgan olay yerinde tabancayı bırakıp kaçarken, polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemelerde 6 boş mermi kovanı bulundu.

  • TDV, Ramazan Ayında Depremzedelere Yardımlarda Öncelik Verdi
    12:38 TDV, Ramazan Ayında Depremzedelere Yardımlarda Öncelik Verdi

    Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan ayı dolayısıyla depremzedelere yardımlarını sürdürdü. TDV Genel Müdürü İzani Turan, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da deprem bölgesine öncelik verdiklerini ve iftar çadırları kurduklarını belirtti. Ayrıca, alışveriş ve yardım kartlarıyla depremzedelere ve ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarını ulaştırdıklarını ifade etti. TDV, günlük 15 bin 900 kişiye iftarlık ikramında bulunurken, ülke genelindeki şubeleri aracılığıyla 'İyilik Sofraları' kurarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar imkanı sağladı ve alışveriş yardım kartı ile gıda kolisi dağıtarak ihtiyaçlarını karşıladı.

  • Niğde'de Gündüz Bakımevi Açıldı
    12:38 Niğde'de Gündüz Bakımevi Açıldı

    Niğde'nin Bor ilçesinde çalışan alt gelir grubu annelerin çocuklarını güvenle bırakabileceği Gündüz Bakımevi açıldı. Bakımevi, 3-6 yaş arasındaki çocuklara hizmet verecek ve Bor Belediyesi tarafından işletilecek.

  • Diyarbakır'da Öğrenciler İçin Ses Yarışması Düzenlendi
    12:37 Diyarbakır'da Öğrenciler İçin Ses Yarışması Düzenlendi

    Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü, depremlerin öğrenciler üzerindeki etkisini azaltmak ve yetenekli çocukları keşfetmek amacıyla ses yarışması düzenledi. Yarışmanın ilçe finalleri başladı ve birinci seçilen öğrenciler il finalinde yarışacak. Yarışmada öğrenciler türküler seslendirirken öğretmenleri de sazlarıyla eşlik ediyor. Yarışmanın amacı, öğrencilerin yeteneklerini keşfetmek ve depremlerin verdiği stresi atmak olarak belirtildi.


Advertisement